|

F.Bahçe'ye Alex müjdesi

PSV Eindhoven ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan yıldız futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı anlaşıldı. Kulüp Doktorları Alex'i Kasımpaşa maçında riske etmeyeceklerini söyledi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 25/10/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:25 - 25/10/2007 Perşembe
Yeni Şafak
F.Bahçe'ye Alex müjdesi
F.Bahçe'ye Alex müjdesi

Şampiyonlar Ligi'nde PSV ile oynanan maçta sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan F.Bahçeli Alex'in durumunun korkulacak boyutta olmadığı ortaya çıktı. Kulüp doktorları dün kontrolden geçirdikleri Brezilyalı yıldızın bir iki günlük dinlenmeye ihtiyacı olduğunu, görev verilmesi halinde Kasımpaşaspor ile oynanacak lig maçında forma giyebileceğini bildirdi. Salı gecesi oynanan PSV maçı sonrası Alex'in en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.


YILDIRIM UYARI

Şampiyonlar Ligi'nde Hollande deplasmanından golsüz beraberlikle dönerek ikinci tur için dev bir adım atan F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı geldi. Maç sonrası futbolcuları iyi oyunları ve aldıkları puan nedeniyle tebrik eden Yıldırım, “Yolumuz açık. Ancak daha her şey bitmedi. Rehavete kapılmayın. Sizlerden kalan maçlarda da aynı ciddiyet ve performansı ortaya koymanızı bekliyorum. Sizlere güveniyorum. Bu fırsatı iyi değerlendirelim” dediği belirtildi.


16 yıl önce