|

F.Bahçe''ye teşekkür

Sporda ödül almanın önemine dikkat çeken F.Bahçe Teknik Direktörü, bir de temenni de bulundu: ''Kavga etmeyelim, güzel anılarla ayrılalım futbolda şiddet bitsin.''

.
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:40 - 15/04/2014 Salı
Yeni Şafak
F.Bahçe''ye teşekkür
F.Bahçe''ye teşekkür

Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen, ''Okan Üniversitesi 2013 Spor Ödülleri'' Tuzla Kampüsü''nde dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın Teknik Adamı seçilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, burada ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada fair-play vurgusuna dikkat çekti. Sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı ilk yılında Fenerbahçe''yi şampiyonluğa taşımak için gün sayan ve kariyerinde ilk kez böylesine büyük bir başarı yaşayacak olan Ersun Yanal, ''Sporda ödül almak çok özel bir an. Belki sahada kazanıyor kaybediyorsunuz burada farklı bir kazanım elde ediyorsunuz. Bu ödülü verenlere ve ödülü almamı sağlayan oyuncularıma ve Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum'' açıklaması yaptı. ''Rekabetin olduğu yerde dostluklar, şıklıklar olsun'' diyen tecrübeli teknik adam, ''Kavga etmeyelim, güzel anılarla ayrılalım futbolda şiddet bitsin'' ifadesini kullandı.

Pierre Webo derbide yok

F.Bahçe''nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo''nun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ligin ikinci yarısında Eskişehir maçında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve Trabzonspor maçıyla döndüğü takıma yeni yeni adapte olan Kamerunlu golcü, Antalyaspor maçında bu sefer de sol ayak bileğinden sakatlık yaşadı. Sol ayak bilek bağlarında kısmi yırtık olan Webo''nun en az 2 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. Webo, bu sezon ligde 21 maçta görev alırken, 11 gol attı.

Raul Meireles ayrılıyor!

F.Bahçe yönetimi, şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Takımdan gönderilecek yabancılardan sonra takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli kulübe İngiltere''den önemli bir transfer teklifi geldi. Ada basınında çıkan haberlere göre Meireles, İngiltere''ye dönüyor. Bu sene takımına olumlu bir katkıda bulunan yıldız oyuncu için West Ham United kulübünün teklif yapmaya hazırlandığı ve Dünya Kupası''ndan sonra imzaların atılacağı belirtildi. Haberlerde özellikle West Ham Menajeri Sam Allardyce''in Meireles''i çok istediği vurgulandı.

Mevlüt adım adım Kadıköy''e doğru

Fenerbahçe''nin Saint-Ettiene forması giyen milli golcü Mevlüt Erdinç için harekete geçtiği ve önümüzdeki hafta Fransa''ya giderek, kulübüyle masaya oturacağı belirtildi. F.Bahçe''nin Mevlüt için 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtildi. Fransız basını Trabzonspor''un da Mevlüt''ü istediği ancak Karadeniz ekibinin mali anlamda F.Bahçe ile yarışamayacağı belirtildi. Haberde Mevlüt transferinin Ersun Yanal''ın isteği doğrultusunda gerçekleşeceği de dikkat çeken bir ayrıntı olarak yer aldı.

Michal Kadlec formayı kaptı

Fenerbahçe''de teknik direktör Ersun Yanal''ın Antalyaspor maçında ilk 11 de sahaya çıkan ve 2 gol atan Michal Kadlec''e Beşiktaş derbisinde de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Çek oyuncunun performansından memnun olan Yanal, Beşiktaş karşısında stoper mevkiini Alves-Kadlec ikilisinden oluşturacak.

Stoperler kazandırıyor

Şampiyonluk yarışında en yakın takipçisi Beşiktaş''a 12 puan fark atan ve 64 gol atan F.Bahçe''de stoperler skora önemli katkıda bulundu. Sarı-lacivertli takımda forma giyen stoper oyuncular (Egemen 2, Alves 2, Bekir 1, Yobo 1 ve Kadlec 2) 8 kez fileleri havalandırdı; takıma 4 maçta 12 puanlık katkı yaptı.

Fenerbahçe''ye PFDK şoku!

F.Bahçe Kulübü, Antalyaspor maçındaki küfürlü tezahüratlardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu''na sevk edildi. Sarı-lacivertli kulüp aynı ihlali 5. kez gerçekleştirdiği için 1 maç seyircisiz oynama cezası alabilir. Fenerbahçe, bu durumda şampiyonluk turu atmayı planladığı Çaykur Rizespor maçını kadın ve çocuklara karşı oynayacak.


10 yıl önce