|

Fenerbahçe derbiye hazır

Süper Lig lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yarın oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Aa
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 21:25 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe derbiye hazır
Fenerbahçe derbiye hazır

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, koordinasyon çalışmasının ardından 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği kaydedildi. Egemen Korkmaz'ın antrenmanda takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Antrenmanın ardından tesislerde yemek yiyen sarı-lacivertliler, daha sonra otobüsle Avrupa yakasına geçerek, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın bir otelde kampa girdi.

Aziz Yıldırım yine tesislerde

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davasındaki itirazını reddettiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün tesislerde takımla yaptığı konuşmanın ardından bugün yine tesislere geldi.

Gündüz saatlerinde oynanan kadın ve erkek basketbol takımlarının maçlarını izleyen Aziz Yıldırım, daha sonra kulüp genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı ve Turhan Şahin ile tesislere gelerek, antrenmanı izledi. Yıldırım'ın Beşiktaş maçı öncesi oyunculara moral verdiği kaydedildi.

10 yıl önce