|

Fenerbahçe'de iki futbolcu gidiyor

Sarı-Lacivertliler'de Başkan Aziz Yıldırım, "İki oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız" dedi. Sarı-Lacivertliler'den ayrılmaya en yakın oyuncular Cristian Baroni ve Samuel Holmen.

Ntv Spor
00:00 - 30/07/2014 среда
Güncelleme: 12:57 - 30/07/2014 среда
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de iki futbolcu gidiyor
Fenerbahçe'de iki futbolcu gidiyor

Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde konuşan başkan Aziz Yıldırım, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltacaklarını söyledi. Başkan Yıldırım, "Yabancı kuralından dolayı iki oyuncumuz gidecek" dedi.

Sarı-lacivertlilerin forvet oyuncuları Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere tepki gösteren başkan Yıldırım, "Bu iki oyuncuyu göndermeyeceğiz. Bize ulaşan resmi teklif de yok" diye konuştu.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Miroslav Stoch, Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-Ain'e kiralanırken, Samuel Holmen'in Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir'e gönderilmesi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı. Holmen ile beraber yeni sezonda Sarı-Lacivertliler'de forma şansı bulması düşük görünen Cristian Baroni'nin de takımdan ayrılması bekleniyor.

Kadlec kalacak

Topuk Yaylası kampındaki performansıyla teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giren ve hazırlık maçında forma giyen Michal Kadlec takımda kalma şansını artırmıştı.

Joseph Yobo ve Milos Krasic de kendilerine kulüp bulmaları halinde Fenerbahçe'den ayrılacak isimler arasında yer alıyor.

10 лет назад