|

Fenerbahçeli Ömer'in NBA mutluluğu

Fenerbahçe Ülker genç takımının basketbolcusu Ömer Faruk Yurtseven, 2014 Jordan Brand Classic International Kampı''na katıldı. Yurtseven, 'NBA maçlarının oynandığı salonlarda basket oynamak basketbolcuların hayalidir' dedi.

İha
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 15:22 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçeli Ömer'in NBA mutluluğu
Fenerbahçeli Ömer'in NBA mutluluğu

New York, Brooklyn Barclays Center''da sahaya çıkan sarı-lacivertli takımın oyuncusu Ömer Faruk Yurtseven, oyun disiplini ve tavırlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

NIKE''ın grubu olan Jordan Brand Classic yarışmasının Uluslararası Oyunları''na katılmak için en iyi 10 oyuncu arasına seçilen genç basketbolcu, Jordan Brand Classic International Kampı''nda önemli bir tecrübe yaşadı. Brooklyn''de NBA maçlarının yapıldığı görkemli salonda siyah formayla (Black Jersey) sahaya çıkan Yurtseven, 4 periyotta da kendine yer buldu. Coach Herman Harried''in etkili değişiklileri ile 4 periyot maçı önde götüren Black Jersey''liler son dakikalarda yapılan gereksiz faullerle maçı 71-74 kaybetti.

Bunu yaşadığım için çok mutluyum

Ömer Faruk Yurtseven, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek, "Ancak, NBA maçlarının oynandığı salonda bulunmak, hatta basket oynamak, basketle yaşayan her gencin hayalidir. Bunu yaşadığım için çok mutluyum. New York''ta kaldığım 5 günlük süre içerisinde basket adına inanılmaz şeyler yaşadım. 5 günlük eğitimin bana çok şey kattığını düşünüyorum" dedi.

10 yıl önce