|

Fenerbahçeli taraftarlar şov yaptı

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarların planladığı 3 boyutlu koreografi şovu iplerin kopmasıyla yarıda kaldı. Twitter'da #KoreografiyleBirlikteBizdeKoptuk başlığı en çok konuşulan konu oldu.

00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 20:17 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçeli taraftarlar şov yaptı
Fenerbahçeli taraftarlar şov yaptı

Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom kale arkası tribünde hazırladıkları koreografi, ipleri koptuğu için çok kısa bir süre görülebildi. Tribünde sarı ve beyaz renklerde kartonlar açılarak arka fon oluşturulurken, iplerle yukarıya doğru çekilen perdede bir dev figürü ve kollarında 'Saldır Fener' yazısı yer aldı. Ancak üzerinde 'Saldır Fener' yazısı yer alan figür, iplerle yerden yukarıya doğru çekilerek açıldığı sırada ipler kopunca yere düştü.


Sarı-lacivertli taraftarların daha önce Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları derbi maç için hazırlık yaptıkları koreografi şovu, yaşanan aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilememişti.


Bu arada koreografide yaşanan bu durumun ardından twitter'da #KoreografiyleBirlikteBizdeKoptuk başlığı altında diğer takım taraftarları esprili ifadeler kullandı.


SÜPER FİNAL ŞOVU

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde Süper Final için hazırlanmış özel bir gösteri de sergilendi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın saha zemininde kurgulanan ve Spor Toto Süper Final'in logosunun ön planda olduğu özel kareografide davullar çalınırken, bu organizasyonda çok sayıda kişi görev yaptı. Sergilenen gösteri tribünlerce ıslıklanırken, taraftarların, 'Yeter Yıldırım Demirören' tezahüratı yapmaları da dikkati çekti.

12 yıl önce