|

Fenerbahçe'ye rakip kulüp mü kuruyor?

TFF Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, tecrübeli transfer toplantısına katılmak üzere geldiği Elazığ''da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeni bir kulüp kurmak üzere olduğunu belirten Aydınlar, kurmayı planladığı kulüp hakkındaki sorulara da yanıt verdi.

İha
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 16:47 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye rakip kulüp mü kuruyor?
Fenerbahçe'ye rakip kulüp mü kuruyor?

Acıbadem Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Girişimci Kente Doğru Projesi kapsamında düzenlenen Tecrübeli Transfer toplantılarının ilkinin konuğu oldu. Toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Aydınlar, yeni bir spor kulübü satın alacakları yönündeki iddiaların yanlış anlaşıldığını söyledi. Aydınlar, "Ben şahıs olarak, şirketimiz de kurum olarak hep iddialı projelerle varız. Hep en iyisi olma gibi bir vizyonumuz var. Sağlık sektöründe gerçekten rahatlıkla söyleyebilirim ülkemizdeki en nitelikli en kaliteli sağlık hizmeti veren kuruluşların başında Acıbadem geliyor. Eğitimde de biz sadece sağlık eğitimine odaklanmış bir üniversiteyiz. Sağlıktan elde ettiğimiz bilgileri akademik ortama taşımak amacındayız. Tamamen bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz bir proje. Burada da sağlık eğitiminde Türkiye''de en iyiyi verecek, dünyaca bilinen bir sağlık bilimleri üniversitesi olmak amacımız. Umarım bu hedefimize ulaşırız" dedi.

'Bir kulüp kuracağım'

Yeni bir spor kulübü satın alacakları yönündeki iddiaların yanlış anlaşıldığını kaydeden Aydınlar, "Biz Acıbadem Üniversitesi için bir spor kulübü kuracağız. Bu belki biraz yanlış yorumlanıyor. Ben Fenerbahçeliyim, sanki Fenerbahçe''nin karşısında rakip olacak bir kulüp kuracakmışız gibi algılandı. Biz Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü'nü kuracağız ve orada da salon sporlarında faaliyet gösterecek branşlarda projelerimiz var. Ama henüz nereden başlayacağımıza karar vermedik. Buna mahalli ligden mi başlayalım, ikinci ligden mi başlayalım, birinci ligden mi başlayalım sanırım yakın bir gelecekte bu da belli olacak" diye konuştu.

E-bilet eleştirisi

Son günlerde tartışmalara neden olan E-bilet uygulamasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Aydınlar, "Uygulama aslında yeni değil, çok daha önceden kalmış bir uygulama. Tarih olarak bakarsanız ligler devam ederken, bitime 4-5 hafta kala böyle bir uygulama bir takım sıkıntıları da beraberinde getirdi. Bunu hep birlikte görüyoruz. Buna çok iyi hazırlanması gerekiyordu. Nihai tarihte uygulanmaya başlandı. Aslından nihai tarihten önce sezon başında uygulanmalıydı veya devre arasında uygulansaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sonuç olarak bakarsanız Türkiye''de maalesef sporda şiddet her geçen gün artıyor, spor spor olmaktan çıkıyor. Bence E-bilet uygulaması gerekli bir uygulama. Bunun başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

10 yıl önce