|

Fernandes'e iki talip çıktı

Son dönemde sakatlığı nedeniyle pek fazla forma giyemeyen Manuel Fernandes büyük ihtimalle sezon sonunda takımdan ayrılacak. Oynadığı dönemde performansıyla Beşiktaş teknik heyetini memnun edemeyen 28 yaşındaki oyuncuya İngiltere''den iki talip çıktı.

Ajansspor
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:53 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Fernandes'e iki talip çıktı
Fernandes'e iki talip çıktı

Football Direct News''in haberine göre Everton Fernandes''i isteyen kulüplerin başında geliyor. 2007 ve 2008 olmak üzere iki ayrı dönemde Everton''da kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha Gareth Barry''den doğacak olan boşluğu doldurabilir. Manchester City''den kiralanan yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve menajer Roberto Martinez''in de onun boşluğunu Manuel Fernandes ile doldurabileceği belirtiliyor. Ayrıca takımın bir başka yıldızı Ross Barkley''in de sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ve bu yüzden de orta saha rotasyonunda bir boşluk doğabileceği ifade ediliyor.

Fernandes ile ilgilendiği iddia edilen bir başka takım ise Swansea City. Ligde 34 puanla 15. sırada bulunan Galler ekibi Premier League tecrübesi bulunan Fernandes için Everton ile yarışmak zorunda.

10 yıl önce