|

Finalin şifresi soyunma odası

Bursaspor karşısında ilk yarıyı Sneijder''in golüyle umutlu kapatan Galatasaray, soyunma odasında kenetlendi. Sahada olması gereken yedekler dahil finale kalmak için birbirlerine söz veren futbolcular, ''Biz G.Saray''ız bu maçı almalıyız'' cümlesiyle motive oldu

Taha Güvendi
00:00 - 18/04/2014 Cuma
Güncelleme: 23:40 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Finalin şifresi soyunma odası
Finalin şifresi soyunma odası

Bursaspor''u deplasmanda5-2''lik skorla geçip, adını Ziraat Türkiye Kupası''nda finale yazdıran Galatasaray''da büyük sevinç yaşanırken, bu zaferin arka planında devre arasında soyunma odasında yaşananlar olduğu öğrenildi. İlk yarıda Fernandao''nun golleriyle 2-0 yenik duruma düşen sarı-kırmızılılar, Sneijder''in ilk 45 dakikanın son saniyelerinde attığı golle tekrardan umutlanmıştı. Soyunma odasına bu golün verdiği moralle giden Galatasaray''da sahada ısınması beklenen yedek oyuncular dahil soyunma odasına çağırıldı. Takım halinde soyunma odasında toplanan sarı-kırmızılı futbolcuların galibiyet yemini ettikleri öğrenildi. Takımın liderleri Sabri, Burak ve Selçuk arkadaşlarına ''Biz G.Saray''ız. Bu maçı almalıyız. 45 dakika her şeyimizi sahaya vermeliyiz'' şeklinde konuşma yaptığı kaydedildi.

10 DAKİKADA HER ŞEY DEĞİŞTİ

Soyunma odasında yapılan galibiyet konuşmasının motivasyonuyla sahaya çıkan sarı-kırmızılılar, son zamanlarının en iyi oyununu oynayarak skoru 10 dakika içerisinde kendi lehine çevirdi. Gollerin ardından ve maç sonu yapılan sevinçler de devre arasında yapılan motivasyon konuşmasını kanıtlar nitelikteydi. Sarı-kırmızılı futbolcular maçtan sonra da hep birlikte soyunma odasında çektikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak adeta zaferin nasıl geldiğini özetledi.

Sneijder atıyor, G.Saray kaybetmiyor

Bursaspor karşısında takımının gol perdesini açan Wesley Sneijder, Galatasaray''a uğurlu geliyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 35 maça çıkan Hollandalı yıldızın gol attığı hiçbir maçta G.Saray kaybetmedi. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası''nda 2 gol atan Hollandalı yıldız, ligde oynadığı 23 maçta 10 gol 6 asist yaptı. Son haftalarda gösterdiği performansla takımını sırtlayan isim olan yıldız futbolcu, Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal''e de adeta mesaj yolladı. Van Gaal''in de ılımlı düşünmeye başladığı konuşuluyor.

G.Saray''dan yeni kutlama teklifi

G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile aralarında geçen kutlama daveti polemiğine yeni bir boyut kazandırdı. ''Sene sonunda bütün şampiyonlukları kazanan amatör branşlarla bir kutlama yapma önerimiz var. Umarım pozitif bir cevap alırız. Bu da tarihte bir ilk olarak gerçekleşmiş olur'' diyerek Fenerbahçe''ye davetini ileten Ergün, Bursaspor''un G.Saray taraftarına uyguladığı 800 TL''lik bilet tarifesi içinse ''Plan tutmadı'' yorumunu yaptı.

Ambarat 1 yıl daha Malaga''da

Galatasaray''dan Malaga''ya kiralana,n La Liga''da sergilediği performansla yılın en iyi yabancı oyuncuları arasında gösterilen Nordin Amrabat, seneye de İspanya''da. İki kulüp yöneticilerinin kiralık sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. G.Saray, Faslı yıldızı satmak yerine kiralık vermeye sıcak baktı.

O ÜÇ KİŞİ TARAFTAR DEĞİLMİŞ!

Misafir tribünlerinin yüksek fiyatı nedeniyle hiçbir Galatasaraylı bilet almazken o bölümde bulunan G.Saray eşofmanlı kişilerin taraftar olmadığı öğrenildi. Kulüp görevlisi olduğu iddia edilen bu şahısların maçın ilerleyen dakikalarında bu bölüme oturduğu; takımın gol sevincini onlara doğru yapmasının planlandığı kaydedildi.


10 yıl önce