|

Fırtına sahada

Trabzonspor, teknik direktör Halilhodzic yönetiminde ilk hazırlık maçını bugün Özbekistan''ın Lokomotif Taşkent takımı ile yapacak. Saat 18.00''de başlayacak maçta Boşnak teknik adamın yeni transferler Salih, Barış, Gökhan, Turgut Doğan, Deniz ve Serdar''a görev vermesi bekleniyor

.
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:52 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Fırtına sahada
Fırtına sahada

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampıyla sürdüren Trabzonspor, sezonu gurbette açacak. Karadeniz ekibi, 8 yıl sonra takımın başına getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic''in ikinci dönemindeki ilk maçını bugün oynayacak. Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya kampındaki ilk maçına bugün çıkacak bordo-mavili takım, saat 18.00''de Janbach Stadı''nda Özbekistan''ın Lokomotif Taşkent takımı ile karşılaşacak. Daha önce 19.00''da oynanacağı açıklanan karşılaşmanın güvenlik nedeniyle Avusturya Futbol Federasyonu tarafından yeni düzenlemeyle saat değişikliğine gidildiği belirtildi. Karadeniz ekibinin Salih Dursun, Serdar Gürler, Barış Memiş, Batuhan Artarslan, Ferhat Yazgan, Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Turgut Doğan Şahin, Anıl Taşdemir gibi kadrosuna yeni katılan oyuncuların da maçta forma giymesi bekleniyor.

Formalar tanıtıldı

Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıttı. ''Fırtına'' adını taşıyan klasik çubuklu iç saha forması, geçen sezonlarda kullanılmaya başlanan ve taraftar tarafından da sevilen Victory (Zafer) dizaynıyla sürdürülerek tasarlandı. Deplasmanda giyilecek ''Temiz Beyaz'' forması Karadeniz''in fırtınası ve dalgalarını temsil ederken, ''Mavi Zafer'' isimli üçüncü formanın göğsünde ise büyük bir zafer işareti bulunuyor.

Erzurum kampı iptal

Trabzonspor, Avusturya''da yapacağı 17 günlük kamp çalışmalarının ardından döneceği Türkiye''de kamp gerçekleştirmeyecek. Daha önce 7-14 Ağustos arasında Erzurum''da kamp yapacağı açıklanan bordo-mavili takımın kampının teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından iptal edildiği bildirildi. Bordo-mavililer, Avusturya kampının ardından 3 günü izin yapacak.

En çalışkanı Malouda

Avusturya''daki hazırlıklarının 7''nci gününü geçiren Trabzonspor''da kampın ilk bölümünde en çok öne çıkan 2 futbolcu oldu. Geçen sezon kadro dışı kaldığı için mutsuzluklar yaşayan Fransız oyuncu Florent Malouda, bu kez farklı bir görüntü çiziyor. Kampın en çok çalışan oyuncuları arasında yer alan Malouda, kondisyon olarak da iyi bir görüntü veriyor. Spor Toto 2. Lig''de geçen sezon Altınordu formasıyla attığı 27 gol ile gol kralı olan 24 yaşındaki Gökhan Karadeniz de hırsıyla dikkati çeken diğer isim.

Halilhodzic''e kardeş misafir

Trabzonspor''un dünkü çalışmasında teknik direktör Vahid Halilhodzic''in kardeşi Enver Halilhodzic ve yeğeni de izledi. Halilhodzic, Bosna Hersek''ten Hall kasabasına gelerek kampı ziyaret eden kardeşi ve yeğeni ile antrenmanın son bölümünde bir süre sohbet etti. Boşnak teknik adam, yakınlarına ''Bu tempoda antrenman yapabilir misiniz'' diye de takıldı.


10 yıl önce