|

Forma izdihamı

Sarı-lacivertli taraftarlar, yıldız oyuncular Diego, Emre, Sow ve Caner''in imza gününe büyük ilgi gösterdi. Şükrü Saracoğlu Stadı''nda düzenlenen törende etrafta binlerce taraftar forma imzalatabilmek için kuyruk oluşturdu. Diego ''Bu taraftarın önünde oynayacak olmak müthiş bir duygu'' derken Sow, ''taraftarı mutlu edebilmek için buradayız'' ifadesini kullandı. Caner ise , ''İnşallah bu coşku böyle devam eder'', Emre de ''Taraftarın isteklerini kırmamaya çalışıyoruz'' dedi.

.
00:00 - 31/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:31 - 30/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Forma izdihamı
Forma izdihamı

Fenerbahçe''nin Şükrü Saraçoğlu Stadı''nda dün bayram günü olmasına rağmen herkesi şaşkına çeviren bir manzara yaşandı. Sarı Lacivert formasını giyen taraftarlar Fenerium''a koştu. Daha önceki organizasyonlardan farklı olarak ilk kez futbol takımından bu kadar geniş kapsamlı ve üst düzeyde bir katılım gerçekleşti. Bunda en büyük etken ise sponsorsuz satışa çıkan formalara taraftarın gösterdiği inanılmaz ilgiydi. Şükrü Saracoğlu Stadı''nda yıldız oyuncuları Diego, Caner, Sow ve Emre Belözoğlu''nun katıldığı imza töreninde taraftarlar başta yeni transfer Diego olmak üzere futbolculardan imza alabilmek ve sohbet edebilmek için bayram dinlemedi. Oyuncular da en üst düzeyde katılım sağlayarak taraftarın bu desteğini karşılıksız bırakmadı ve iki saat boyunca Fenerium''da şov yaptı.

TARAFTARLA BERABER MUTLU GÜNLERE

Fenerbahçeli futbolcular, imza gününde basına açıklamalarda bulundular. Yeni transfer Diego Ribas, ''Benim için burada olmak büyük keyif. Taraftarımızla bugünü paylaşıyor olmak güzel bir duygu. Yılı iyi geçirmemizi sağlayacak bir gün olduğunu düşünüyorum. En büyük sponsorumuz taraftarımız. Taraftarlarla olmak çok güzel. Bu taraftarın önünde oynayacak olmak müthiş bir duygu'' ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın Senegali forveti Moussa Sow ise ''Taraftarları mutlu edebilmek için buradayız. Bugün (dün) aynı zamanda Ramazan Bayramı, onlarla olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.

Fenerbahçe''nin geçen sezon şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan oyunculardan Caner Erkin de ''Bu sene formamıza sponsor alamadık. Taraftarımızdan da büyük yardım bekliyorum. İnşallah bu coşku böyle devam eder'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu da şunları konuştu: ''Öncelikle tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Onların isteklerini kırmamaya çalışıyoruz. Umarım geçen sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlarız. Geçen seneden oturmuş bir takımımız var. Diego ile birlikte de güçlendik. İnşallah güzel bitireceğiz.''

Sow ve Emenike bir yere gidemez

F.Bahçe''de Faruk Ilgaz Tesisleri''nde dün düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan başkan Aziz Yıldırım, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltacaklarını söyledi. ''Yabancı kuralından dolayı iki oyuncumuz gidecek'' diyen Aziz Yıldırım, Sow ve Emenike''nin takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere tepki göstererek, ''Bu iki oyuncuyu göndermeyeceğiz. Bize ulaşan resmi teklif de yok'' şeklinde konuştu. F.Bahçe''de yeni sezon öncesi Stoch, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain''e kiralanırken, Holmen''in Süper Lig''in yeni takımı Başakşehir''e gönderilmesi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı.

Egemen Korkmaz şoku!

Fenerbahçe''de Egemen Kormaz şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor maçı öncesi idmanda sakatlanan ve o günden sonra forma şansı bulamayan deneyimli savunma oyuncusunun dizindeki sorunun ciddi boyuta ulaştığı öğrenildi. Kıkırdaklarında problem bulunan ve bir süredir Alman doktor Boenisch''in gözetimi altında olan Egemen''in ameliyat olacağı açıklandı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu oyuncunun sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada ''Egemen, bir operasyon geçirecek. Sahalara dönüş tarihi ise ameliyat sonrası netleşecek'' dedi.

Fenerbahçe Soma için sahada

Fenerbahçe, Soma''daki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için düzenlenen hazırlık maçında bugün İngiltere''nin Sheffield United takımı ile Ada''da karşı karşıya gelecek. 1855 yılında yapılan ve dünyanın en eski stadı olan Bramall Lane''de oynanacak karşılaşma saat 21.30''da oynanacak. Karşılaşma D-Smart''tan naklen yayınlanacak.

10 yıl önce