|

Galatasaray Tarık'a kafayı taktı!

Hazırlık maçlarında Veysel ve Hamit'in sağ bek performansından hiç memnun kalmayan Prandelli, yabancı kontenjanını da göz önünde bulundurarak, Tarık Çamdal transferinin mutlaka bitirilmesini istedi. Genç oyuncunun Belçika kampına yetiştirilmesi planlanıyor.

Fanatik
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 09:19 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Tarık'a kafayı taktı!
Galatasaray Tarık'a kafayı taktı!

Trabzonspor'dan Olcan Adın'ı kadrosuna katan Galatasaray, Süper Lig'den ikinci yerli transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Teknik direktör Cesare Prandelli gerek kamp çalışmalarında, gerekse hazırlık maçlarında performansından hiç memnun kalmadığı Veysel Sarı ve Hamit Altıntop'un yerine mutlaka sağ bek alınmasını istedi. Yabancı kontenjanını da göz önünde bulunduran tecrübeli hoca, uzun süredir transfer gündeminde yer alan Tarık Çamdal'ın şu an için en uygun isim olduğu görüşünü iletti. Bunun üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcuyu ikinci Belçika kampına yetiştirmek adına operasyon başlattı.

Gelmek istiyor

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan genç oyuncunun, Sarı-Kırmızılı formayı ne kadar çok giymek istediği biliniyor. Ancak bonservis konusunda yeni bir gelişme yok. Zira Eskişehirspor Kulübü'nün 4 milyon Euro gibi bir beklentisi var. Taraflar yaklaşık 2 hafta kadar önce en net teması kurmuş, ancak fiyatta anlaşma sağlanamayınca görüşmeler rafa kaldırılmıştı. Son teklif paketi hazırlandı.

Top Es-Es yönetiminde

Son gelişmelerin ardından Galatasaray teklifini biraz daha yukarı çekmeye karar verdi. Eğer Es-Es yönetimi de indirim yaparsa, transferin kısa sürede gerçekleşmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar'ın 3 milyon Euro artı 1 futbolcuyu bonservisiyle, 1 futbolcuyu da kiralık olarak öne süreceği öğrenildi. Takasta kullanılacak oyunculardan birinin Dany, diğerinin de Lucas Ontivero olması bekleniyor. Ancak Eskişehir cephesinden gelebilecek diğer takas önerileri de gündeme alınarak değerlendirilecek.

10 yıl önce