|

Galatasaray'da 25 milyon euroluk plan!

Galatasaaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılı kulübe 25 milyon euro'luk bir rahatlık getirmek için iki kalem belirledi. İlki formaya sponsor bulmak olan planın ikincisi ise kadro dışı oyunculara bir çözüm bulmak...

Fanatik
00:00 - 1/08/2014 Cuma
Güncelleme: 10:02 - 1/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'da 25 milyon euroluk plan!
Galatasaray'da 25 milyon euroluk plan!

Transfer çalışmaları doğrultusunda kulüp kaynaklarını seferber eden ve arayış içerisinde olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kafasında yeni bir plan belirledi. Başkan, iki kalemde kulübe 25 milyon Euro'luk bir rahatlık getirmeyi hedefliyor. Buna göre ilk etapta forma göğüs reklamıyla kulübün kasası doldurulacak. Dev şirketlerle görüşmelere devam eden Aysal, en iyi seçeneği belirlemeye çalışıyor. Buradan 15 milyon Euro'luk bir kaynak sağlanması gündemde. İkinci konu ise kadro dışı kalan oyuncuların değerlendirilmesi. Bu isimlerin bonservis bedelleri haricinde, sadece yıllık ücretlerinden kurtulmak bile, kulübün üzerinden ciddi bir yük atmasını sağlayacak.

2 hafta süre verildi

Başta Eboue, Dany, Chedjou gibi Afrikalı oyuncular olmak üzere, kadroyu şişiren yerli futbolcuların bir kısmı da yüksek bonservis talebi olmadan elden çıkarılacak. Böylece kulüp yine büyük ölçüde rahatlayacak. Bu iki operasyon sonrasında Galatasaray'ın 25 milyon Euro tutarında artıya geçeceği öngörülüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın her iki konuda da görüşmeleri 2 hafta içerisinde tamamlayarak somut adımlar atması bekleniyor.

10 yıl önce