|

Galatasaray'da büyük tehlike!

Galatasaray'da forvet krizi, Umut Bulut'un vasat performansıyla bambaşka bir noktaya ulaştı. Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından forvet bölgesine bir transfer yapmayan Galatasaray, lig, kupa ve Avrupa'ya Burak Yılmaz - Umut Bulut ikilisi ile başlamayı planlıyordu.

Sporx
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 15:17 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'da büyük tehlike!
Galatasaray'da büyük tehlike!

Avusturya kampında gösterdiği vasat performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Umut, Cesare Prandelli'den de geçer not alamadı. Antrenmanlardaki düşük performansıyla sarı-kırmızılı teknik heyeti kara kara düşündüren milli golcü, yönetim bazında da transfer çalışmalarının yoğunlaşmasına yol açtı. Ekonomik sebeplerden dolayı Drogba'nın yerine flaş bir transfer yapamayacak olan Galatasaray, rotasını yerli piyasaya çevirdi ve alternatif isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı.

YENİDEN MEVLÜT ERDİNÇ...

Prandelli'nin 4-2-3-1 taktiğini kullanacak olmasından dolayı Burak Yılmaz'ı Umut Bulut ile yedeklemeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, kulübeye de bir yerli santrfor transferi yaparak Prandelli'nin elini rahatlatmak istiyor. Bir süre önce Mevlüt Erdinç transferinden vazgeçen sarı-kırmızılı yönetim, öncelikli olarak St Ettienne ile yeniden pazarlık masasına oturacak. Mevlüt Erdinç'ten istenen cevabın alınamaması durumunda Galatasaray, rotasını bu kez de Gaziantepspor'dan Muhammet Demir'e çevirecek.

AYSAL, NECATİ'Yİ VETO ETMİŞTİ

Kısa bir süre önce Necati Ateş ile görüşen ve transferi bitirme aşamasına gelen transfer komitesi üyeleri, başkan Ünal Aysal'ın tecrübeli futbolcunun transferini veto etmesinin ardından rotasını alternatif isimlere çevirmişti

10 yıl önce