|

Galatasaray'da Dany şoku!

Sarı-Kırmızılı yönetim, Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi sona eren Dany Nounkeu'dan gelen taleple sarsıldı. Dany '2.4 milyon Euro'yu peşin öderseniz giderim' dediği öğrenildi.

Dha
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 14:41 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'da Dany şoku!
Galatasaray'da Dany şoku!

Galatasaray, kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını indirmekte sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin hazırlık kampına götürmediği Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu ve Lucas Ontivero elde kalmış gibi gözüküyor. Cagliari'ye kiralandı olarak görülen Ontivero'nun geri dönmesi, yönetimin planlanını alt üst etti.

Kadroda düşünülmeyen Dany ile yapılan görüşmede, iki yıllık sözleşmesine güvenen Kamerunlu oyuncunun, 2.4 milyon Euro 'luk ücretinin peşin ödenmesi durumunda ayrılabileceğini söylediği öğrenildi. Henüz kendisine takım bulamayan Eboue de bir yıl daha sözleşmesi olduğu için rahat hareket ediyor.

Yabancı krizi yaşanırken, Avusturya kampında bulunan teknik direktör Cesare Prandelli ise bir stoper ve forvet takviyesi istiyor. İtalyan hocanın bu talebinin gerçekleşmesi için Eboue, Dany ve Ontivero'nun ikna edilmesi gerekiyor. Ancak bu konuda şu ana kadar somut bir adım atılabişlmiş değil.

10 yıl önce