|

Galatasaray'da sıkıntı sürüyor

Sarı-Kırmızılılar, kadrosundaki yabancı sayısını indirmekte sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin hazırlık kampına götürmediği Eboue, Dany ve Ontivero'ya talip bulunamadı. Son olarak Cagliari'ye kiralandı olarak görülen Ontivero'nun geri dönmesi, sarı-kırmızılı kulübün yabancı planlamasını bir kez daha alt üst etti.

Dha
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 12:30 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'da sıkıntı sürüyor
Galatasaray'da sıkıntı sürüyor

Galatasaray'ın kadrosunda şu an 10 yabancı bulunuyor ve hiç transfer düşünülmese bile en az bir yabancı oyuncunun gönderilmesi zorunlu durumda. Kadroda düşünülmediği söylenen oyunculardan Dany Nounkeu ile yapılan görüşmede Kamerunlu oyuncunun, 2 yıllık sözleşmesini öne sürerek, ücretinin peşin ödenmesi durumunda ayrılabileceğini söylediği öğrenildi. Kadroda düşünülmediğini olgunlukla karşılayan Emmanuel Eboue de henüz bir başka kulüple anlaşmış değil. Fildişi Sahilli oyuncu da bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu için rahat hareket ediyor ve henüz sarı-kırmızılı kulübe bir teklif getirmiş değil.

Bu yabancılar gönderilemezken, teknik direktör Cesare Prandelli ise bir stoper ve forvet takviyesi yapılmasını istiyor. Prandelli'nin bu isteğinin gerçekleşmesi için ise Eboue, Dany ve Lucas Ontivero'nun üçünün birden bir şekilde başka kulübe gitmeye ikna edilmeleri gerekiyor.

10 yıl önce