|

Galatasaray'ı alkışlarız

Süleyman Atalay
00:00 - 29/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 08:32 - 29/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ı alkışlarız
Galatasaray'ı alkışlarız

F.Bahçe Başkan Vekili, G.Saray'ın Kadıköy'e şampiyonluğunu garantilemiş olarak gelmesi halinde alkışlayabileceklerini dile getirdi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Kanal Türk'te Top Bizde programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısındaki maçta Arena'da çok iyi karşılandıklarını hatırlatan Abdullah Kiğılı, "Ezeli ve ebedi dostlukları 100 yıldan beri bu insanlar sürdürmüş. Bizden bu ortamda istiyorlar ki kavga edelim ancak kimse merak etmesin kavga etmeyeceğiz. Başımızın üstünde yerleri var. Gerekiyorsa alkışlarız da her türlü yardımı da yaparız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Vekili'nin bu açıklamalarına sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki geldi. Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, 3 Temmuz sürecini hatırlatıp Galatasaray'ın tutumu ve çektikleri acıların unutulmadığına vurgu yaptı. Taraftarlar, ezeli rakiplerinin alkış konusunun bahane olduğunu ileri sürüp amacın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmada olay çıkarıp Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezona cezalı başlatmak olduğu görüşünde birleşti.

11 yıl önce