|

Galatasaray'ın kurtuluşu Manchester United!

Roberto Mancini'nin devlerle adının anılması Galatasaray'ın iştahını kabarttı. İtalyan teknik adam için 9 milyon Euro'luk tazminatını düşünen yönetim, teklifleri değerlendirmek istiyor

.
00:00 - 25/04/2014 Cuma
Güncelleme: 00:49 - 25/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın kurtuluşu Manchester United!
Galatasaray'ın kurtuluşu Manchester United!

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçlarla koltuğu sallanan, sezon sonunda yolların ayrılması yüksek ihtimal olan teknik direktör Roberto Mancini'nin ismi Avrupa'nın ünlü kulüpleriyle anılmaya devam ediyor. Sözleşmesi gereği sarı-kırmızılı kulüpten kovulması halinde 9 milyon Euro'luk bir servete sahip olacak Mancini, Juventus, Manchester United gibi dünya devlerinin gündeminde.

İtalyan basınında Conte'nin yerine Mancini'nin geleceği yüksek sesle konuşulurken, İtalyan teknik adam David Moyes'in kovulmasının ardından Manchester United'ın yeni sezonda hoca adayları arasında gösterildi. Bu haberler ise G.Saray'ın iştahını kabartmış durumda. Mancini'nin başka bir külübe transfer olması halinde Galatasaray, 9 milyon Euro'luk dev tazminat bedelinden de kurtulmuş olacak. Mancini ile yola devam edip etmeme konusunda son sözü Başkan Aysal söyleyecek. Sezon sonuna kadar İtalyan teknik adam ile yola devam kararı alan sarı-kırmızılılarda lig biter bitmez bir durum toplantısı yapılacak ve son karar verilecek.

10 yıl önce