|

Gaziantepspor'da tehlike çanları

Kırmızı-Siyahlılar'ın teknik sorumlusu Bünyamin Süral, 1-0 kaybettikleri Gençlerbirliği maçına ilişkin, "3 puan için çıktığımız maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Aa
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 18:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Gaziantepspor'da tehlike çanları
Gaziantepspor'da tehlike çanları

Süral, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi hazırlandıklarını ve sahaya kazanmak için çıktıklarını söyledi.

İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Süral, "3 puan için çıktığımız maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu maçı kaybederek tehlikeli bölgenin içine girdik. Buradan uzaklaşmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçları kazanarak rahatlamak istiyoruz" dedi.

Özdilek: Üst sıraları istiyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Gaziantepspor'u iyi analiz ettiklerini, rakiplerinin zaaflarından yararlanarak golü bulduklarını kaydetti. Gaziantep'e kazanmak için geldiklerini vurgulayan Özdilek, şöyle konuştu: "Hızlı oyuncularla sarkmaya çalıştık, bunda da başarılı olduk. Üst sıraları istiyoruz, maçlara da bu bilinçle çıkıyoruz. İyi adapte olmuş oyuncu grubuna sahibiz. Takım olgusu anlamında güçlü duruşumuz var. Rakibin oyun disiplininden kopması bizi rahatlattı. Futbol beceri oyunu bu anlamda kaçırdığımız goller bize yakışmadı. Bizim için önemli olan kazanmaktı, puanımızı 41'e çıkardık. Çalışmaya devam edeceğiz."

Özdilek, yukarıdaki takımlarla aralarında fazla puan farkının olmadığını belirtti.

10 yıl önce