|

Geçen sezondan daha iyi olacağız

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hata yapmadıkları sürece şampiyonluğu hiçbir rakibin alamayacağını iddia etti

.
00:00 - 28/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:52 - 27/07/2014 Pazar
Yeni Şafak
Geçen sezondan daha iyi olacağız
Geçen sezondan daha iyi olacağız

İlk sezonunda Fenerbahçe''yi şampiyon yaptıktan sonra ''Kafamdakilerin ancak yüzde ellisini yaptım'' diyen teknik direktör Ersun Yanal, iddialı açıklamalar yaptı. Yeni sezonda sarı-lacivertli takımın oynadığı futbolla izleyenlere keyif vereceğini belirten tecrübeli teknik adam, ''Hedefimiz 4. yıldızı takmak. Fenerbahçe''nin yeni sezonda oynadığı futboldan herkes keyif alacak. Taraftarlarımız tribünlerde zevkle maçlarını izleyecek. Biz hata yapmadığımız sürece şampiyonluğu kimse bizden alamaz'' dedi.

11''İN 8''İ BELLİ GİBİ

Ersun Yanal''ın yeni sezonda sahaya sürmeyi planladığı ilk 11''den 8''ini belirledi. Sarı-lacivertli takımda Volkan, Bekir, Gökhan, Caner, Emre, Mehmet Topal, Diego ve Kuyt''ın ilk 11''deki yeri garanti, diğer 3 isim için ise büyük bir forma rekabeti söz konusu. Savunmada Egemen''in sakatlığında yabancı kontenjanı nedeniyle Bekir''in yeri garanti. Defansta Bekir''in partneri ise ya Kadlec ya Alves olacak. Kadlec kamptaki performansyla Yanal''ın gözüne girdi, yeni sezonda forma savaşında ''ben de varım'' dedi. İleride bir tek Kuyt''ın yeri garanti. Yanal, Sow, Webo ve Emenike arasında rakibe göre 2 isim belirleyecek.

Salih Roma''ya ısınıyor

ABD''de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası turnuvası kapsamında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşan İngiliz temsilcisi Manchester United, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. ABD''nin Denver kentinde oynanan karşılaşmaya, Roma''da forma giyen milli futbolcu Salih Uçan ilk 11''de başladı. Roma formasıyla üçüncü maçına çıkan genç futbolcu, 68. dakikada yerini Antonio Sanabria''ya bıraktı. Salih karşılaşmada oyunda kaldığı süre içinde başarılı performansıyla göz doldurdu.

Soma için Ada''ya

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe''de futbolcular 3 gün bayram izni yapacak. Fenerbahçe, iznin ardından Çarşamba günü yapacağı antrenmanın ardından İngiltere''nin Sheffield United takımıyla Perşembe günü oynayacağı hazırlık maçı için bu ülkeye gidecek. Dünyanın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane''in ev sahipliği yapacağı karşılaşmanın geliri ise Soma''da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak.


10 yıl önce