|

Genç Aslanlar 'Gaz'a geldi!

Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsoru Gazprom'un uluslararası sosyal sorumluluk projesi kapsamında 24 Nisan''da kutlanan Futbol ve Dostluk Günü''nde Galatasaray ve Bursaspor''un genç oyuncuları arasında bir dostluk maçı gerçekleşti. Sarı-Kırmızılılar maçı farklı kazandı.

Yeni Şafak
00:00 - 24/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:56 - 24/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Genç Aslanlar 'Gaz'a geldi!
Genç Aslanlar 'Gaz'a geldi!

Futbolun geleneksel değerlerini genç nesillere tanıtmak amacıyla Avrupa çapında UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsoru Gazprom tarafından hayata geçirilen ''Dostluk İçin Futbol'' projesi aktiviteleri, bu yıl ilk kez 24 Nisan''da Galatasaray Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, yerel elçi sıfatıyla gönderdiği destek mesajında; tüm Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, ''Projede yerel elçi sıfatıyla yer almaktan mutluluk duyuyorum. Genç Aslanlar'a ve Bursaspor'un genç oyuncularına başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın U14 takımının antrenörü Ünsal Yaşar ise, ''Galatasaray camiası olarak bu projede yer almaktan çok mutluyuz. Bizler, eğitmenler olarak işin mutfağında olduğumuz için böyle projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Verdiğimiz eğitimin bir parçası olarak sadece kazanmak değil, dostluk ve fair playin öneminden sıkça bahsediyoruz. Galatasaray'ın genç takımı ligimizde üst üste galibiyetler alan, hiç kırmızı kartı olmayan bir takım. Galip geldiğimiz maçlarda bile rakibimizi teselli ediyor, dostluğa ve fair play'e büyük önem veriyoruz. Bu anlamda çocuklarımızla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Dostluk maçını 4-0 Galatasaray kazandı. Maç, Galatasaray TV''den naklen yayınlandı.

10 yıl önce