|

Gökhan Töre Beşiktaş'ta

Beşiktaş, uzun zamandır kadrosuna kazandırmak için yoğun mesai harcadığı Gökhan Töre konusunda mutlu sona ulaştı. Töre, artık formasına kavuşmak için gün sayıyor.

Fanatik
00:00 - 2/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:24 - 2/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Gökhan Töre Beşiktaş'ta
Gökhan Töre Beşiktaş'ta

Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayı kiralık olarak giyen 22 yaşındaki futbolcu için ilk etapta kulübü Rubin Kazan'la el sıkışan Siyah- Beyazlılar'ın, genç oyuncuyla da anlaşmaya vardığı bildirildi.

Gökhan için ilk olarak sözleşmesindeki 7.5 milyon Euro'da ısrar eden (yaklaşık 21 milyon TL) Kazan Yönetimi'ni, 4 milyon 250 bin Euro'ya ikna eden (yaklaşık 12 milyon TL) Başkan Fikret Orman'ın, Gökhan Töre'yle de senelik 1.4 milyon Euro'ya (4 milyon TL) anlaştığı öğrenildi.

Çalışmalarını bireysel olarak Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdüren başarılı orta alanla, 2.3 milyon Euro'dan başlayan pazarlıklara 1.4 milyon Euro'da nokta koyan Orman'ın, ek olarak 15 bin Euro maç başı ücret isteyen genç futbolcuyu, 10 bin Euro'ya ikna ettiği ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için 3. ön eleme turunda Feyenoord'la eşleşen ve ilk maçta Hollanda ekibini deplasmanda 2-1'lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar'da yönetimin, 6 Ağustos'taki rövanşın ardından Gökhan Töre transferini açıklayacağı bildirildi.

Forma için gün sayıyor...

Sosyal medyadaki hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık Beşiktaş'ta kalacağının mesajlarını veren Gökhan Töre'nin, Kartal'ın Feyenoord'un ardından Devler Ligi'nde gruplara kalmak için çıkacağı Play-Off maçında sahada olacağı öğrenildi.

10 yıl önce