|

Gökhan Töre'de sona gelindi

Beşiktaş, Gökhan Töre'de mutlu sona ulaşmaya çalışıyor. Rubin Kazan ile pazarlık masasına oturan Siyah-Beyazlılar, Başkan Fikret Orman vasıtasıyla bir an önce transferi bitirmeyi hedefliyor.

Fanatik
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 10:18 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Gökhan Töre'de sona gelindi
Gökhan Töre'de sona gelindi

Geçen sezon, Rubin Kazan'dan kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyen ve başarılı bir performans gösteren Gökhan için bizzat Başkan Fikret Orman devreye girmişti. Orman, yakın çevresi üzerinden Kazan'ın bulunduğu Tataristan'ın Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov'u araya sokmuş ve daha önce yüksek bonservis ücreti talep eden karşı tarafı, 4 milyon 250 bin Euro'da ikna etmişti. Kazan'la el sıkışan Siyah-Beyazlılar, sonrasında oyuncuyla pazarlık masasına oturdu. İkinci Başkan ve Futbol Şubesi'nin başındaki Ahmet Nur Çebi, bizzat görüşmeleri sürdürdü, özel ofisinde Gökhan ve menaceriyle görüştü.

Artık sona gelindi

Başta 2.8 milyon Euro yıllık isteyen Gökhan'a, Oğuzhan Özyakup'un aldığı 1.4 milyon Euro'dan daha fazla verilmesi beklenmiyor. 1.7 milyon Euro'ya kadar inen milli futbolcunun, kendisine yapılan son teklife 'hayır' demeyeceği düşünülüyor. Alınan bilgiye göre taraflar, anlaşma noktasında artık sona geldi. Kalan çok ufak detayların da en kısa zamanda çözüme kavuşması bekleniyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa, anlaşma sağlanacak ve yıldız oyuncu 4 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

10 yıl önce