|

G.Saray ile Kayseri Ali için kapıştı

Sarı-kırmızılılar, oyuncuyla anlaştı; Kayserispor cephesinden ise iki farklı açıklama geldi. Basın Sözcüsü Şahin, “Transfer tamam” dedi, Asbaşkan Miraboğlu ise iddiaları yalanladı.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 23:19 - 31/12/2009 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray ile Kayseri Ali için kapıştı
G.Saray ile Kayseri Ali için kapıştı

G.Saray'ın prensipte anlaşmaya vardığı Kayserisporlu Ali Turan'ın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Futbolcuyla anlaşan sarı-kırmızılılar, Kayserispor'u ikna etmeye çalışıyor. Ancak Kayserispor cephesinden gelen farklı açıklamalar nedeniyle Ali Turan'ın transferi belirsizliğini koruyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Ali Turan, “G.Saray ile anlaştım. Burada kalmak istemiyorum” sözleriyle kulübüne rest çekti. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin de 125 bin euro ve A2 takımından bir oyuncu karşılığında transferin gerçekleştiğini duyurdu ve G.Saray'a transfer etiğine uymasından dolayı teşekkür etti. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu ise, kulübüyle görüşmeden önce G.Saray ile anlaşan Ali Turan'ı süresiz kadro dışı bıraktıklarını ve Antalya kampı kafilesine almadıklarını duyurdu. Miraboğlu, Yücel Şahin'in aksine, “Sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali'nin bu davranışı spor ahlakına ve etiğine sığmaz. Ali'nin G.Saray'a transfer olduğu yönündeki söylemler doğru değildir. Ali her gün tesislerde antrenör eşliğinde idman yapacak” dedi ve G.Saray'ı da kınadı: “G.Saray önce Kayserispor ile görüşmeyerek, bizi muhatap almadan daha önce Gökhan Ünal'a yaptığını bu kez Ali Turan'a yapmaktadır.”


Cimbom'un Şam baskısı

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözden çıkardığı genç Alparslan Erdem'i Gençlerbirliği'ne bedelsiz olarak veren G.Saray, Başkent Kulübü'nden Orhan Şam'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Alparslan'ın yanı sıra Aydın'ı bonservisiyle ve ayrıca 500 bin euro da para teklif eden sarı-kırmızılı yönetim, Gençlerbirliği Kulübü'nün cevabını beklemeye koyuldu. G.Saray Orhan, transferini kamp öncesi bitirmeyi planlıyor.


14 yıl önce