|

G.Saray transferde kaliteyi tutturmalı

.
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:47 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray transferde kaliteyi tutturmalı
G.Saray transferde kaliteyi tutturmalı

Galatasaray''ın tecrübeli savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, dün idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dany, Eboue ve Drogba gibi isimlerin takımdan ayrıldığına işaret eden Chedjou, Başkan Ünal Aysal''a mesaj gönderdi. Bu isimlerin takımdan ayrılmasının kendisi açısından iyi olmadığını belirten Chedjou, ''Hepsi bana yakın isimlerdi. Ancak yine de sahada Türk olsun, yabancı olsun farketmez. Çünkü bir Galatasaray''ın renkleriyle sahaya çıkıyoruz. Ancak bir gerçek var ki bu oyuncular çok kaliteli isimlerdi. G.Saray bu oyuncuların yerine aldığı isimlerde de kaliteyi tutturmak zorunda'' yorumunu yaptı.

SÜPER KUPA''YI YİNE ALACAĞIZ

F.Bahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı ve şampiyonluk mücadelesi hakkında da konuşan Kamerunlu yıldız, ''Sadece F.Bahçe ile Galatasaray arasında rekabet olacak demek şampiyonluk mücadelesine saygısızlık olur. Bursaspor ve Eskişehirspor gibi her zaman sorun olan takımlar var. Süper Kupa''yı ise yine kazanacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Yabancı kontenjanının bu sezon yine sorun olabileceğini dile getiren Chedjou, takıma kim gelirse gelsin her zaman forma için savaşacağını belirtti.

Hakan Balta uzattı

G.Saray, Hakan Balta''nın sözleşme şartlarını değiştirdi. Hakan Balta''ya 2014-15 ve 2015-16 sezonları 1 milyon 250 bin Euro sabit ücret ve 15 bin Euro maç başı ücreti verileceği açıklandı. 2015 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 1 yıl uzatılmış oldu.

Hajrovic: Hata yapmadım

G.Saray ile sözleşmesini tek taraflı feshederek Werder Bremen''e imza atan ve sarı-kırmızılılarla davalık olan İzet Hajrovic, Alman basınına konuştu. Yeni takımında ilk maçına çıkmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Boşnak futbolcu, kendini rahat hissettiğini belirterek ''G.Saray''a gitmekle hata yaptığımı düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi atmosferini tattım, Drogba ve Sneijder gibi oyunculardan çok şey öğrendim. Werder Bremen''e geldiğim için de endişeli değilim. Kontratımda her şeyin süresinin dolduğundan eminim. G.Saray istediği şikayette bulunabilir'' dedi.

Drogba resmen Chelsea''de

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, G.Saray ile sözleşmesi sona eren Didier Drogba''yı 1 yıllığına renklerine bağladı. Chelsea''de oynadığı 8 yılda Premier Lig, Lig Kupası, Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi dahil 10 şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki futbolcu, eski takımına dönme kararını kolay verdiğini ve Mourinho ile yeniden çalışma fırsatını geri çeviremeyeceğini söyledi. Yıldız futbolcu Chelsea''yi evi gibi gördüğünü açıklarken, ''Benim için kolay bir karar oldu'' dedi. Mourinho ise ''Tarihi yeniden yazmak için geldi'' dedi. Bu arada Drogba, dün G.Saray günlerinden fotoğraf paylaşarak, ''Birlikte kazandığımız başarılardan gurur duyuyorum. Yeni sezonda başarılar'' diye yazdı.


10 yıl önce