|

G.Saray yeni bombayı patlatıyor!

Cimbom, Lille'in stoperi Chedjou'yu borsaya bildirirken Aysal, yeni müjdeler verdi...

.
00:00 - 25/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 12:49 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray yeni bombayı patlatıyor!
G.Saray yeni bombayı patlatıyor!

Alper Potuk'u Fenerbahçe'nin almasıyla yaşadığı sarsıntıyı çabuk atlatan Galatasaray transferde müthiş bir taarruz başlattı.

'ın haberine göre, Fransa'ya çıkarma yaparak F.Bahçe'nin de ilgilendiği Lille'in stoperi Chedjou ile her konuda anlaşan Cimbom, bu transfer girişimini dün Borsa'ya bildirdi. Galatasaray, Fransa'nın en iyi stoperi seçilen Kamerunlu futbolcuda mutlu sona ulaşırken, başkan Ünal Aysal, Fotomaç'a yaptığı açıklamada taraftarı heyecanlandıracak yeni bilgiler verdi.
MELO'DA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Aysal, Fluminense'nin başarılı sol beki Carlinhos için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "G.Saray'ın gücüne güç katacak yeni oyuncular için arkadaşlarımız temasları sürdürüyor. Carlinhos almak istediğimiz yıldızlardan birisi. Fakat bu transfer hemen bitecek gibi görünmüyor. Bitmesi için uğraşıyoruz ama biraz sabırlı olmamız gerekiyor." Aysal, Terim'in Melo'nun kalmasını istediğini de ilk kez Fotomaç'a açıkladı ve "Melo için görüşmeler sürüyor. Elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN G.SARAY'A HİZMET

Seçim konusunda da çok çarpıcı açıklamalar yapan Ünal Aysal, şöyle konuştu: "Seçim kararı aldık ama kimlerle yola devam edeceğiz, kimlerle etmeyeceğiz henüz net değil. Biz seçimi önümüzdeki 3 yıl için yapıyoruz. Bu ayın sonuna kadar kimler başkanlığa aday olacak bekleyip, göreceğiz. Şayet Galatasaray'a fayda sağlayacak, bu işi benden iyi yapacak bir aday çıkarsa ben çekilirim, hatta onu desteklerim. Önemli olan Galatasaray'a hizmet. Bunu da en iyi yapacak olanı desteklemek görevim."

11 yıl önce