|

Hacıosmanoğlu'ndan Trabzon'a bayram hediyesi

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ramazan Bayramı'nda kampa katılacak. Yönetim, dünyaca ünlü bir forvet ve kaliteli bir stoperi bitirmeye hazırlanıyor.

Fanatik
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:10 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Hacıosmanoğlu'ndan Trabzon'a bayram hediyesi
Hacıosmanoğlu'ndan Trabzon'a bayram hediyesi

Bordo-Mavili taraftarlar, peş peşe yapılan yerli transferlerinden memnun. Ancak herkesin en çok merak ettiği konu, yabancı takviyelerin kimler olacağı ve ne zaman takıma katılacakları. Futbolcular ve teknik heyet kampta, yönetim ise transfer çalışmalarında yoğun mesai harcıyor. Çalışmalarda önemli yol kat edildi.

Taraftara müjde verilecek

Yönetim, taraftara müjdeli haberi vermeye hazırlanıyor. Daha önce, 'Yabancı transferini yapmadan kampa gitmem' diyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ramazan Bayramı'nda takımı ziyaret edecek olması, herkesi heyecanlandırdı. Yönetimin dünyaca ünlü bir golcü ve kaliteli bir stoperin transferlerini bitirme noktasına geldiği, başkanın da bu nedenle bayram programına Avusturya kampı ziyaretini de eklediği öğrenildi. Böylece Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic'e ve camiaya en güzel bayram hediyesini vermiş olacak. Bundan sonra tüm sorumluluk, 'Şampiyonluğa oynayacak bir Trabzonspor yaratacağım' diyen Halilhodzic'de olacak.

10 yıl önce