|

Hagi gönderildi G.Saray Tugay'a emanet

Ligin ilk yarısındaki F.Bahçe derbisi öncesi teknik direktör Frank Rijkaard'ın gönderilmesi sonrası takımın başına getirilen Rumen hoca ile yine bir F.Bahçe maçı sonrası ipler koptu. Antalyaspor maçında takımı sahaya Tugay çıkaracak.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 23/03/2011 Çarşamba
Güncelleme: 00:28 - 23/03/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Hagi gönderildi G.Saray Tugay'a emanet
Hagi gönderildi G.Saray Tugay'a emanet

Lig tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da Hagi ile ipler koptu. Sezon başında beklenen başarıların uzağında kalınması sonrasında teknik direktör Frank Rijkaard ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda takımın başına getirilen kulübün efsane isimlerinden Gheorghe Hagi'nin dönemi de kısa sürdü. İlk yarıdaki Fenerbahçe derbisi öncesi takımın başına getirilen Rumen teknik adamla yine bir Fenerbahçe derbisi sonrası yollar ayrıldı. İstanbul'da bulunan Hagi'nin menajeri Becali ile yönetim arasındaki görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak ayrılık kararına varıldı. Rumen teknik adam dün gece İstanbul'a gelirken yönetimle yapılacak son görüşmede detayların konuşulacağı ve ardından resmi kararın duyurulacağı belirtildi. Rumen teknik adamla yollarını ayıran Galatasaray'da ligin 27. haftasında oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında Tugay Kerimoğlu takımın başında sahaya çıkacak. Yönetimin yeni teknik direktör arayışları ise sürerken yeni hocanın yerli olacağı ifade edildi.

SENEYE BAŞKA BİR G.SARAY

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, gelecek yılın planlamasını şimdiden yaptıklarını belirterek, “Yeni sezonda Galatasaray taraftarları ve tüm Türkiye bambaşka bir takım izleyecek” dedi. Özhan Canaydın'ın ölüm yıl dönümü vesilesiyle Radyospor canlı yayınına bağlanan G.Saray Başkanı, “Birlikte 5 yıl önce başlattığımız projeler bir bir hayata geçtiği bir dönemdeyiz. Ancak futbolda aldığımız kötü sonuçularla kabus gibi bir sezon yaşıyoruz. İyi ki bunları görmedi” diye konuştu.

EN ÇOK BEN ÜZÜLÜYORUM

Galatasaray Başkanlık makamının çok zor bir yer olduğunun altını çizen Polat, “Herkesten çok ben üzülüyorum. Geçtiğimiz iki haftadan bu yana futbolun üzerine daha çok düşüyorum. Şunu belirtmeliyim ki gelecek sezon tüm Türkiye bambaşka bir Galatasaray takımı izleyecek. Çünkü bunu hak ediyorlar” şeklinde konuştu.



13 yıl önce