|

Halilhodzic'in öğrencisi Trabzon'a bedavaya geliyor

Trabzonspor, ilk yabancı transferi için mutlu sona ulaştı. Bonservisi elinde olan Cezayirli stoper ve Halilhodzic'in Milli Takım'dan öğrencisi Madjid Bougherra ile her konuda anlaşma sağlandı. İmzaların atılması an meselesi...

Fanatik
00:00 - 25/07/2014 Cuma
Güncelleme: 09:53 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Halilhodzic'in öğrencisi Trabzon'a bedavaya geliyo
Halilhodzic'in öğrencisi Trabzon'a bedavaya geliyo

Vahid Halilhodzic''in Sol Bamba''yı gözden çıkarmasının ardından Trabzonspor''da stoper arayışları hız kazanmıştı. Bu arayış fazla uzun sürmedi. Halilhodzic''in Cezayir Milli Takımı''ndan öğrencisi olan Madjid Bougherra ile temas kuran yönetim, kısa sürede prensip anlaşmasına vardı. Bougherra şu anda boşta olduğu için kulübün kasasından bonservis bedeli çıkmayacak. Tecrübeli stopere verilecek rakam konusunda henüz bir açıklama yapılmasa da senelik 1.5 milyon Euro ödenmesi bekleniyor.

Bir başka Cezayirli daha

31 yaşındaki savunmacıyla iki senelik sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Bordo-Mavililer ayrıca bir diğer Cezayirli stoper olan Carl Medjani ile de temas halinde. Bonservisi Monaco''da bulunan 29 yaşındaki oyuncu için kulübüyle görüşmeler sürüyor. Fransız ekibi, oyuncuyu gözden çıkarttığı için Fırtına''nın işi kolay görünüyor. Eğer Medjani''nin maliyeti de Bougherra kadar düşük olursa, Bordo-Mavililer bu futbolcuyla da sözleşme imzalayacak. Savunma, iki Cezayirli''yle iyice güçlenecek.

10 yıl önce