|

Hami ile öze dönüş

Kadrosunda 11 Trabzon kökenli oyuncu barından Trabzonspor''da teknik sorumlu Hami Mandıralı, son 3 haftada 8''ine forma verdi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 17/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:13 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Hami ile öze dönüş
Hami ile öze dönüş

Süper Lig''de Eskişehirspor beraberliğine karşın ligde 4. sıradaki yerini koruyarak Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdüren Trabzonspor''da teknik sorumlu Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra Trabzonlu oyunculara daha fazla görev verdi. Sezon ortasında izinsiz olarak İstanbul''da düğün yapıp evlenen Zokora ve bu düğüne izin almadan giden Colman''ı kadro dışı bırakan, performansından memnun olmadığı Malouda''yı kadroda düşünmeyen, Janko''dan istediği verimi alamayan Mandıralı, altyapıdan yetişen genç oyunculara da forma vermesiyle ilk 11''de forma giyen Trabzonlu oyuncu sayısını artırdı. Görevden ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay döneminde ligin 9. ve 10. haftasında sadece bir Trabzonlu oyuncunun görev aldığı Karadeniz ekibinde, teknik sorumlu Hami Mandıralı döneminde Elazığ, G.Birliği ve Eskişehir maçlarında ilk 11''de 5''er, sonradan da 1''er olmak üzere 6''şar Trabzonlu oyuncu forma giydi.

Malouda''dan teşekkür

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle ikinci kez Fransa''ya giden Malouda, dün Trabzon''a döndü. Başkan ile görüşen yıldız futbolcu, anlayışları için teşekkür etti.

Trabzon şehri futbolda Türkiye''nin Brezilya''sı

Teknik sorumlu Hami Mandıralı, takımın genç oyuncusu Gökhan Alsan ile Trabzon''da bir halı saha turnuvasının açılışına katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Mandıralı, futbolun her çeşidinin güzel olduğunu belirterek, ''Futbol, herkese heyecan veren bir oyun. Halı sahası da çim sahası da güzel'' dedi. Trabzon''dan birçok futbolcu yetiştiğini dile getiren Mandıralı, ''Futbol burada çok farklıdır. Centilmence, kardeşçe futbol oynansın. Ben Trabzon''a güveniyorum. Trabzon futbolda Türkiye''nin Brezilyasıdır'' ifade- lerini kullandı.

10 yıl önce