|

Havadan mı karadan mı denizden mi?

Haftaya Olimpiyat Stadı''nda Belediyespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, takımın olası bir G.Saray şampiyonluğunda dönüş yolunda sarı-kırmızılı taraftarların arasında kalma-masının ve tacize uğramamasının hesaplarını yapıyor

.
00:00 - 30/04/2013 Salı
Güncelleme: 23:20 - 29/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Spor
Spor

Süper Lig''de Fenerbahçe''nin sahasında Kayserispor''u, lider Galatasaray''ın da deplasmanda Gaziantepspor''u yenerek haftaya galibiyetle kapatması şampiyonluğun resmileşmesini bir hafta daha uzatırken sarı-kırmızılı takıma Pazar günü oynayacağı Türk Telekom Arena''daki mücadelede olası bir Sivasspor galibiyeti mutlu son için yetecek. Aynı gün ve aynı saatte başlayacak bir diğer karşılaşmada Olimpiyat Stadı''nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile puan mücadelesi yapacak Fenerbahçe''de ise dönüş yolunda Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamalarına maruz kalmama ve tacize uğramama hesapları yapılıyor.

Fenerbahçe yönetimi, Pazar günkü karşılaşmanın bitiminde sıkıntı yaşanmaması ve için takımı tesislere güvenli bir şekilde götürmenin çözümünü arıyor.

YÖNETİMİN 4 ALTERNATİFİ MEVCUT
  • Belediyespor maçı sonrası takım hemen Olimpiyat Stadı''ndan Atatürk Havalimanı''na getirilecek ve buradan kalkacak özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı''na geçecek.
  • İkinci alternatif ise deniz yolu. Takım, karşılaşma sonrası Olimpiyat Stadı''ndan Ataköy''e getirilecek ve özel bir yatla aldırılıp deniz yoluyla Pendik''e geçilecek.
  • Fenerbahçe kafilesi, hava ve deniz yolunda hemfikir olamazsa mecburen karayoluna yönelecek. Ancak Samandıra''ya ulaşım emniyetin belirleyeceği güzergahla sağlanacak.
  • Bu üç alternatifte karar kılınmazsa son çare takımı Polis otosuyla tesislere getirmek. Polis otosu, takımı Olimpiyat Stadı''ndan alıp özel güvenlik tedbirleriyle tesislere getirecek.

  • 11 yıl önce