|

Hayır da şer de Allah''tan

İstanbul''da ezan sesiyle uyanmanın tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirten Beşiktaş''ın Senegalli yıldızı, herhangi bir uğurunun olmadığını söyledi

.
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 00:20 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Hayır da şer de Allah''tan
Hayır da şer de Allah''tan

Beşiktaş''ın yeni transferi Demba Ba, şampiyonluk için geldiğini belirterek, bunun için elinden geleni yapacağını söyledi. Lig TV''ye açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Beşiktaş''ın tesislerini çok beğenirken, ''Tesisler harika. İhtiyacımız olan her şey var. Şehir de çok güzel. En güzel taraflarından biri de sabahları ezan sesini duyarak uyanıyorum. Bunu tarif edecek kelimeler bulamıyorum. Benim için çok özel bir duygu ve büyük mutluluk'' değerlendirmesinde bulundu. Batıl inançları olmadığını belirten Beşiktaş''ın yıldızı, ''Maçlara çilekli şurup içerek çıkıyorum. Tek takıntım bu. Sadece Allah''a inanıyorum. Hayır da şer de Allah''tan gelir. Sadece buna inanıyorum'' diye konuştu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Şampiyonluk yolunda Beşiktaş''a elinden gelen katkıyı yapmak istediğini belirten yıldız oyuncu, ''Belki tecrübesiz ama çok iyi bir takımımız var. Ligi kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini vereceğiz'' derken, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Feyenoord maçıyla ilgili, ''Sahada her şeyimizi vereceğiz'' ifadelerini kullandı. Demba Ba, Beşiktaş''ta çok değerli futbolular bulunduğunu belirterek, ''Oğuzhan gerçekten sıra dışı biri. Arda Turan da fantastik ve harika bir oyuncu'' dedi. Demba Ba, F.Bahçeli Sow ve Sivaslı Aatif''ı da beğendiğini belirtirken, 19 numarayı Franco giydiği için 9''u giyeceğini söyledi.

Kronik sakat değilim!

Demba Ba, Stoke City''nin daha önce transfer ücretini düşürmek için hakkında kronik sakat olduğu yönünde spekülasyon yaptığını ileri sürdü. Senegalli yıldız, ''Fizik kondisyon durumumu ve gücümü antrenmanlarda ve maçlarda ispat etmeye çalışıyorum. Ortada böyle bir hal varken sağlık durumum üzerine konuşmanın gereği yok'' dedi. Demba Ba, Beşiktaş''ta iz bırakan siyahi forvetler gibi efsane olmak istediğini anlatarak, ''Ben takımdan ayrı kalan ve izole duran bir yıldız profilinde değilim. Takımıyla beraber başarılı olmak isteyen bir futbolcuyum'' diye konuştu.

Ramazan Bayramı''nda Feyenoord kurbanı

Beşiktaş''ta futbol takımından sorumlu yönetici Mete Vardar, dün idman sonrasında tesislerde kurban kestirdi. Futbolcular ve teknik heyetle tek tek bayramlaşan Vardar, daha sonra Şampiyonlar Ligi''ndeki Feyenoord maçı ve yeni sezonun hayırlı geçmesi için kurban kestirdi.

Bilic: Kalitenizi gösterin

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, idman sonrası oyuncularla toplantı yaptı. Hırvat teknik adam, ''Avrupa''da kendinizi göstermek için en önemli maça çıkacaksınız. Bir çoğunuz yıllardır bu anı bekliyorsunuz. Şimdi gruplara kalın ve ne kadar iyi bir takım olduğunuzu gösterin'' ifadelerini kullandı.

4 eksikle idman

Arka adalesinde sertleşme bulunan Veli Kavlak, dün idmana çıkmadı. Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve Uğur Boral diğer eksiklerdi.


10 yıl önce