|

'Hedefimiz 4 maçta da galibiyet'

Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz, takım olarak kalan 4 maçlarını kazanarak yeni sezonda UEFA Avrupa Liginde mücadele etmek istediklerini söyledi.

Dha
00:00 - 20/04/2014 Pazar
Güncelleme: 12:03 - 20/04/2014 Pazar
Yeni Şafak
'Hedefimiz 4 maçta da galibiyet'
'Hedefimiz 4 maçta da galibiyet'

Sanica Boru Elazığspor karşısında alınan 1-0lık galibiyeti değerlendiren Serdar Aziz, "Sanica Boru Elazığspor alt sıralarndan kurtulma mücadelesi veriyordu. Bizde kendimizi son Avrupaya gidebilmek için kalan 5 maçı kazanma hedefi koymuştuk" dedi.

Başından beri böyle oynasaydık...

Hedefe ulaşabilmek için ilk etabı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çeken Serdar Aziz, şöyle devam etti:

"Son maçlara bakıldığında ayağa pas yapan iyi bir Bursaspor var. Taraftarlarımıza böyle bir takım izlettiriyoruz. Nitekim Galatasaray maçı kötü oldu. 2-0lık galibiyetten 5-2lik yenilgi geldi. İyi oynadık. Ancak maçta farklı etkenler vardı. Ligin son haftalarında gerçekten iyi oynuyoruz. Ligin başından bu yana böyle futbol oynasaydık daha iyi yerlere gelebilirdik. İyi mücadele ettik. Sahada bolca pozisyon bulan Bursaspor vardı. Sonuç daha farklı da olabilirdi. Sonuçta kazandık. Taraftarlarımıza da galibiyeti hediye ettik."

Son bölümde Cangale ile yaşadıkları olaya da değinen Serdar Aziz, "Cangeleye pozisyon öncesi hafifçe dokundum. O da bana vurdu. Hakem vurduğunu görmedi. İkimizi de atabilirdi. Sonuçta ikimiz de oyunda kaldık. Kazanınca her şey unutuluyor" diye konuştu.

10 yıl önce