|

'Hiçbir şey unutulmayacak, unutturulmayacak'

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ligin devam ettiğini fazla konuşmayacağını ancak hiçbirşeyin unutulmayacağını ve unutturulmayacağını söyledi.

Cihan
00:00 - 3/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 11:45 - 3/05/2012 Perşembe
Yeni Şafak
'Hiçbir şey unutulmayacak, unutturulmayacak'
'Hiçbir şey unutulmayacak, unutturulmayacak'

4-6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan “Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri” basın toplantısına katılan Ünal Aysal, gazetecilerin gündemle ilgili sorularına cevap vermekten özellikle kaçındı.

Çok önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını ve herkesin merak ettiği birçok soru olduğunu bildiğini kaydeden Başkan Aysal, "Biz bunların hepsinin cevabını vereceğiz. Hiçbir şey zaman içinde kaybolmayacak. Hiçbirşey unutulmayacak. Hiçbirşey unutturulmayacak. Daha münasip bir zamanda cevap vereceğiz." diye konuştu.

Gazetecilerin özellikle Fenerbahçe Kulubü Başkanvekili Nihat Özdemir'in dün yapmış olduğu toplantıda söylemiş olduğu cümleler üzerine Aysal, şunları dile getirdi:

"Şu anda bugün ortada oynanan bir lig var. Bu lig bitinceye kadar o ligi şaibeli hale getirecek görüşten kaçınmak lazım. Bu ligi bitirelim söz veriyorum. İstediğiniz zaman sizle oturup sohbet edip bu cevapları vereceğiz."

12 yıl önce