|

Huzurlarınızda Beşiktaş'ın yeni formaları

Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2014-15 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı. Bu sezonki formalarda kırmızı rengin ağır bastığı görüldü.

Aa
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:03 - 23/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Huzurlarınızda Beşiktaş'ın yeni formaları
Huzurlarınızda Beşiktaş'ın yeni formaları

Siyah-beyazlı takımın 5 yıl süreli göğüs sponsorluğunu üstlenen Vodafone Türkiye, Vodafone logolu yeni forma tanıtımını, takımın kamp yaptığı İngiltere'nin Leeds şehrinde düzenlediği basın toplantısıyla gerçekleştirdi.

Tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak, Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, futbolcular, Vodafone Türkiye üst yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk katıldı.

29 milyon dolarlık anlaşma

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş'ın sponsorluk ortaklığı kapsamında 5 yıl süreli forma sponsorluğunun değeri 29 milyon dolar olarak açıklandı. Vodafone logosu, 2014-15 futbol sezonunda Beşiktaş formalarındaki yerini alacak. Takımın, yeni formalarını ilk kez 29 Temmuz'da Feyenoord ile Hollanda'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında giyeceği bildirildi.

Amerika'da da satılacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Taraftarımız, yeni sezon formalara artık mevcut satış kanallarının dışında Vodafone Cep Merkezlerinden de ulaşabilecek. Ayrıca Kuzey Amerika, Güney Amerika, Asya ve Avrupa'nın pek çok ülkesinde adidas mağazalarında ve online satış sitesinde, Türkiye ile eş zamanlı forma satışı gerçekleşecek" dedi.

Tanıtımda, Vodafone tarafından yeni sezon formalarının tanıtımı için çekilen ve futbol takımı malzeme sorumlularından Süreyya Soner'in de rol aldığı reklam filmi konuklara izletildi. Fikret Orman, Gökhan Öğüt, Ender Buruk ve Süreyya Soner, daha sonra yeni sezon formalarını takdim etti.

Fiyat 129 TL

Beşiktaş Kulübü ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden 15 yıl süreli Vodafone Arena isim sponsorluğunun yanı sıra 2014-15 futbol sezonundan başlayarak 5 yıl süreyle futbol takımının ana sponsorluğunu da üstleniyor.

Beşiktaş'ın yeni formaları 129 lira satış fiyatıyla, Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve http://shop.adidas.com.tr'de taraftarın beğenisine sunuldu.

10 yıl önce