|

İbrahim: Penaltıyla alakası yoktu

Bursaspor'un takım kaptanı İbrahim Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Galatasaray'a 5-2 mağlup oldukları karşılaşmada hakemin rakiplerinin ikinci golü öncesi verdiği penaltı kararına tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncu 'Penaltıyla alakası yoktu. O penaltı kararıyla hakem direncimizi düşürdü' dedi.

Aa
00:00 - 17/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:21 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
İbrahim: Penaltıyla alakası yoktu
İbrahim: Penaltıyla alakası yoktu

İbrahim Öztürk, taraftarlarının desteğiyle karşılaşmaya iyi başladıklarını, üst üste 2 gol bulduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "İlk yarının son anlarında kalemizde bir gol görerek soyunma odasına 2-1 galip girdik. Devre arasında ne oldu bilemiyoruz. İkinci yarıda saha çıktık ve hiç alakası olmayan bir pozisyonda maçın hakemi İlker Meral ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiğimi öne sürerek penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyla alakası yoktu. O penaltı kararıyla hakem direncimizi düşürdü. Sadece penaltı kararı değil hakem ikinci yarıya damgasını vuran kararlar verdi. Normalinde Burak Yılmaz ve Melo'ya öncesinde vermesi gereken kartlar vardı. Sonuç olarak hakem İlker Meral oyuna büyük etki yaptı. Emeklerimiz, hedeflerimiz ikinci 45 dakikada verilen kararlarla bir anda yok oldu"

'Artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı'

Tecrübeli savunma oyuncusu, karşılaşmanın ardından soyunma odasında üzüntünün hakim olduğunu, tüm oyuncuların büyük bir şaşkınlık yaşadığını anlattı.

İbrahim Öztürk, artık kupa defterini kapatarak bundan sonra ligde kalan 5 maça odaklanmak zorunda olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu: "Sezon başındaki hedeflerimizden biri olan kupayı kaybettik. Artık önümüzde çok önemli 5 maçımız var. Bu 5 haftayı çok iyi şekilde geçirip tüm maçlarımızı kazanmanın hesaplarını yapacağız. Biz büyük bir kulübüz ve tüm oyuncular olarak hepimiz çok büyük bir kulübün formasını giydiğimizi iyi biliyoruz. Artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Tüm maçlarımızı kazanarak puan cetvelinde üzerimizdeki takımlarla aramızdaki puan farkını kapatarak Avrupa kupalarına katılmayı istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve potansiyele de sahibiz. Taraftarımızı bu şekilde mutlu etmek istiyoruz."

10 yıl önce