|

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!

Feyenoord deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerek Şampiyonlar Ligi'nde play-off'a göz kırpan Beşiktaş'ı olası play-off'ta zorlu rakipler bekliyor.

Maçkolik
00:00 - 31/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:38 - 31/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!

Önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak rövanşa büyük bir avantajla çıkacak olan Beşiktaş, Feyenoord'u elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi için son engel olan play-off turuna kalacak.

Feyenoord'u geçmesi halinde, 8 Ağustos'ta çekilecek play-off turu kurasına seribaşı olmayan takımlar arasından katılacak olan Beşiktaş'ın 5 rakibinden 4'ü belli durumda.

Siyah beyazlıların muhtemel rakipleri arasında, Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Bayer Leverkusen (Almanya) ve Napoli (İtalya) bulunuyor. Diğer takım ise Zenit veya Athletic Bilbao olacak.

Rusya temsilcisi Zenit St. Petersburg, 3. ön eleme turu ilk maçında Güney Kıbrıs'ta AEL Limassol'a 1-0 mağlup olmuştu. Zenit rövanşta istediği skoru alırsa play-off turunda Beşiktaş'ın rakipleri arasına girecek. Zenit elenirse, Siyah-Beyazlılar'ın beşinci muhtemel rakibi İspanya temsilcisi Athletic Bilbao olacak.

Şampiyonlar Ligi play-off turu maçları 19-20 Ağustos ile 26-27 Ağustos'ta oynanacak.

10 yıl önce