|

Jimmy Durmaz Kartal oluyor

Bilic''in de takımda görmek istediği tecrübeli orta sahayı Şampiyonlar Ligi maçında oynatmak isteyen yönetim, bir yandan da yabancıda son kozlarını oynuyor. Siyah-beyazlılar, Lanzini için River Plate Kulübü ile olan maddi pürüzleri gidermeye çalışıyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 24/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:10 - 24/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Jimmy Durmaz Kartal oluyor
Jimmy Durmaz Kartal oluyor

Forvet hattını Chelsea''nin Senegalli yıldızı Demba Ba''yı kadrosuna katarak güçlendiren Beşiktaş, Feyenoord maçı için UEFA''ya vereceği listenin süresinin dolmasına 1 gün kala harekete geçti. Yabancı bir orta saha, ardından da stoper almayı planlayan siyah-beyazlılar, yerli transferinde de daha önce G.Saray ve F.Bahçe''nin de gündeminde olan Jimmy Durmaz için görüşmeleri hızlandırdı. Başkent Kulübü, Jimmy için 4 milyon Euro bonservis bedeli isterken siyah-beyazlı yönetim, transferi 2.5 milyon Euro''ya bitirmeye çalışıyor. İndirime pek sıcak bakmayan Başkent ekibi, daha önce de Yunan Olym- piakos Kulübü''nün 2 milyon Euro''luk teklifini geri çevirmişti. Beşiktaş, tecrübeli kanat oyuncusuna 3 yıllık sözleşme teklif etti.

SLAVEN BİLİC DE İSTİYOR

Türk yurttaşlığı olan İsveçli futbolcunun transferine teknik direktör Slaven Bilic de onay verirken yönetimin en kısa sürede transferi bitirmeyi amaçladığı öğrenildi. Oyuncuyu Feye- noord maçına yetiştirmek isteyen yönetim, bugün gece yarısına kadar sürpriz bir hamle yapabilir. Beşiktaş''ta oynamaya sıcak bakan 25 yaşındaki orta saha, daha önce yaptığı açıklamada ''Amacım sıçrama yaparak büyük bir takımda oynamak. Türkiye''ye gelirken böyle bir kariyer planlaması yaptım'' ifadelerini kullanmıştı.

LANZİNİ İÇİN DE YOĞUN SEFER

UEFA''ya 30 Temmuz Çarşamba günü Feyenoord ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk karşılaşması için oyuncu listesini bugün gece yarısına kadar vermek zorunda olan Beşiktaş yönetimi, yabancı transferinde de boş durmuyor.

Ödeme planı konusunda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı yönetim, River Plate Kulübü''nü ikna için uğraşıyor. Beşiktaş Kulübü, Arjantinli orta saha Manuel Lanzini konusunda da bugün somut bir gelişme yaşayabilir.

Feyenoord bizden korksun

Beşiktaş''ın tecrübeli savunmacısı Ersan Gülüm, Şampiyonlar Ligi''ndeki rakipleri Feyenoord''a gözdağı verdi. Ersan, ''Bizim kalitemiz ortada. Feyenoord''dan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Avrupa''da oynamayı özledik. Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bize güvensinler'' ifadelerini kullandı.

Demba Ba sahne aldı Beşiktaş''ı Atiba kurtardı

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere''de sürdüren Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçında Almanya''nın Mainz takımıyla 1-1 berabere kaldı. Maça siyah-beyazlılar Cenk Gönen, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Olcay, Oğuzhan, Kerim Frei ve Cenk Tosun ilk 11 ile başladı 51. dakikada Brosinski''nin golüyle yenik duruma düşen siyah-beyazlılar, 79''da Atiba ile beraberliği yakaladı. Demba Ba, ikinci yarıda Cenk Tosun''un yerine oyuna girerek ilk defa Beşiktaş forması giydi.

UEFA''dan Olimpiyat''a onay çıktı

Beşiktaş''ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek olmasından dolayı 3 Temmuz''da İstanbul''a gelerek Atatürk Olimpiyat Stadı''nda incelemelerde bulunan UEFA yetkilileri, Olimpiyat''a onay verdi. UEFA''dan gelen onay sonrası harekete geçen yönetim, stat çevresine festival alanı kuracak. Yönetim, bu kritik karşılaşmada en az 60 bin taraftar bekliyor.

Vodafone Arena yükseliyor

Beşiktaş''ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için yeni fotoğraflar yayınlandı. Kulüp internet sitesinde yer alan fotoğraflarda tribünlerin bir hayli yükseldiği görüldü.


10 yıl önce