|

Jones: Olimpiyat'ta kutlama yaptırmayacağız

Beşiktaş'ın Ameriaklı futbolcusu Jermain Jones, Fenerbahçe'nin kendi evlerinde şampiyonluk kutlamasını istemediklerini söyledi.

Aa
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:11 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Jones: Olimpiyat'ta kutlama yaptırmayacağız
Jones: Olimpiyat'ta kutlama yaptırmayacağız

Takımın bu hafta, Fenerbahçe maçına çok sıkı hazırlandığını vurgulayan tecrübeli futbolcu Jones, 'Hatta o kadar iyi hazırlandık ki, maç öncesi gerginliği antrenmanda da görebiliyoruz. Bugün antrenmanda da iki arkadaşım (Veli ve Uğur'u kadt ediyor) tartıştı. Büyük maçlar öncesi bunlar olabiliyor. Almanya, İspanya ve İngiltere'de de bunu görebiliyorsunuz. Şu anda biz takımımız hazırız bu maça ve evimizde büyük bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

'Bana yapılan net fauldü'

Jones, Konyaspor maçının son dakikalarında kendisine yapılan hareketin faul olduğunu hatırlatarak, 'Bana yapılan bir pozisyon çok net fauldü. Orada faul verilseydi maç bizim üstünlüğümüz ile sona ererdi. O pozisyon sonrası top rakibe geçti ve döndü biz gol yedik. Maç berabere bitti. Hakemler hakkında konuşmayı sevmem ama genele baktığımızda, evimizde oynadığımız maçlarda takım olarak taraftarlarımızla birlikte baskı kurarak bizim aleyhimize çalınan hatalı kararların daha adil olmasını sağlamamız lazım. Hakemler ile ilgili söyleyeceğim tek şey bu' diyekonuştu.

3 puana ihtiyacımız var'

Beşiktaşlı futbolcu Jermain Jones, kesinlikle 3 puana ihtiyaçlarının olduğuna değinerek, 'Galatasaray'ın önünde tamamlamamız için, netice itibarı ile evimizde 3 puanı alıp, Fenerbahçe'nin kendi evimizde şampiyonluk kutlamasını istemiyoruz' açıklamalarında bulundu.

10 yıl önce