|

Kaldığımız yerden devam edeceğiz

F.Bahçe Teknik Direktörü Yanal, yeni sezon öncesi iddialı konuştu; ''Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. En büyük avantajımız taraftar ve kazanma arzusu yüksek, kaybetmeyi sevmeyen bir takıma sahip olmamız.''

.
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:53 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Kaldığımız yerden devam edeceğiz
Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Topuk Yaylası''ndaki sezon öncesi kampında iddialı açıklamalarda bulundu. Oldukça neşeli olduğu gözlenen ve zaman zaman gazetecilerle şakalaşan tecrübeli teknik adam, yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini belirterek ''Bizim arkamızda müthiş bir taraftar desteği var. En büyük avantajımız taraftar. Kazanma arzusu yüksek, kaybetmeyi sevmeyen bir takıma sahibiz. Şampiyon olup 4. yıldızı takmak için hazırız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz'' dedi. Hazırlıkların çok iyi gittiğini belirten Yanal, ''Burada yaptığımız çalışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşamamamız bizi mutlu etti. Dünya Kupası''ndan gelen oyuncuların hazır gelmeleri işimizi kolaylaştırdı. Bu sezon kadromuza katılan 1 oyuncu vardı ve hiç yabancılık çekmedi. Sanki uzun yıllardır bizimle gibi'' ifadelerini kullandı.

BU SEZON ALPER''İN YILI OLACAK

Kuyt ve Diego''dan övgüyle bahseden başarılı teknik adam, ''Diego deneyimli bir orta saha oyuncusu. Hem ofansif hem de defansif katkıda bulunacağına inanıyorum. Dünya Kupası''nda Kuyt''a ihtiyaç olduğunda karakterli oyunuyla harika bir performans gösterdi. Umarım gerek kalmaz ama Kuyt sağ bek ya da sol bek oynayabilir. Geçen sezon Kuyt''ın gözünde problem olduğunda antrenmana çıkarmak istemedik ancak maça çıkmak istedi. Bu büyük fedakârlıktır'' diye konuştu.

Salih Uçan''ın Roma''ya transferini değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, ''Roma''ya gitmeyi çok istedi. Umarım başarılı olur'' yorumunda bulundu.

Fenerbahçe''nin fikstür avantajı iddialarını tecrübeli teknik adam, ''Önemli olan bizim ne yapacağımız'' yanıtını verdi.

Basın toplantısından kendinden emin ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ersun Yanal, geçen sezonun flaş oyuncusu Caner''in bu sezon çok daha iyi olacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam, Alper Potuk''un da bu sezon ortaya koyacağı başarılı performansla sezona damga vuracağını iddia etti.

Sezon Sepahan maçıyla açılıyor!

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk hazırlık maçında bugün Düzce 18 Temmuz Stadı''nda İran''ın Sepahan takımıyla karşılaşacak. Saat 18.00''de oynanacak maç FB TV''den yayınlanacak. Yeni transfer Diego ilk kez sarı-lacivertli formayı giyecek.

Filistin bayrağı açanlara destek

Topuk Yaylası Tesisleri''nde kampa giren F.Bahçeli futbolcular, cuma namazını Bıçkıyanı Camisi''nde kıldı. Takım otobüsüyle Bıçkıyanı köyüne gelen futbolculardan Moussa Sow, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Alper Potuk ile teknik heyet, cuma namazını köy sakinleriyle kıldı. Cami cemaati ve köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcular, cami çıkışında taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, formalarını imzaladı. Sow ile Emre, cami avlusunda Filistin bayrağı açan gençlerle fotoğraf çektirdi. Bu arada dün akşamki idman basına kapalı, ancak taraftara açık olurken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de çalışmayı izledi.


10 yıl önce