|

Kanserli anneye küfür etti iddiası ortalığı karıştırdı

F.Bahçe tercümanı Samet Güzel'in, Tolga'nın kanser olan annesine küfür ettiği iddiası milli kaleci delirtti. Başkan Şener ile Semih de koridorda küfürleşti. Ortalık toz duman oldu

00:00 - 7/05/2012 Pazartesi
Güncelleme: 11:06 - 7/05/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Kanserli anneye küfür etti iddiası ortalığı karışt
Kanserli anneye küfür etti iddiası ortalığı karışt

Fenerbahçe'nin Trabzon'a konuk olduğu maç çok gergin başladı. İki takım futbolcuları arasında her pozisyonda gerginlik yaşanırken, taraftarlar sahaya sürekli yabancı madde attı. 15. dakikada Stoch korner için köşeye geldiğinde tribünden kafasına isabet eden bir çakmakla kendini yerde buldu. 27. dakikada bu kez ters kanattan kullanılacak köşe vuruşunda Emre'nin kafasına bir yabancı cisim atıldı. Saha bir kez daha karıştı. Şenol Güneş yabancı maddelerin atıldığı bölgeye giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.


SAMET KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Fenerbahçe'nin ikinci golü atması sonrası Trabzon tribünleri yeniden alevlendi. Başlama vuruşunun yapıldığı anda Trabzonspor'un kalesini koruduğu bölümden sahaya yanıcı maddeler, meşale ve sis bombaları yağdı. İlk yarıda oyun üç kez durdu. Kıyamet ilk yarı bitince koptu. Futbolcuların soyunma odalarına gidişinde koridordaki gerginlikte F.Bahçe tercümanı Samet Güzel'in Tolga'nın kanser olan annesine küfür ettiği iddia edildi. Samet iddiaları yalanladı.


Baroni ile Olcan yumruklaşırken, çıkış tüneli önüne inen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçeli Semih arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.


ŞENER'İ 5 KİŞİ ZOR TUTTU

İlk yarının bitiminde sahadan çıkarken Emre Belözoğlu'nun kendisine el-kol hareketi yaptığını gören Trabzonspor Başkanı Sadri Şener soyunma odasına indi. Burada Semih'le gerginlik yaşayan Şener'i aralarında Ünal Karaman'ın da olduğu beş kişi zor tuttu.


Samet Güzel: Kalbim Tolga ve annesiyle

SADRİ Şener'in, Tolga Zengin'in annesine küfretmekle itham ettiği tercüman Samet Güzel, kendini twitterdan savundu:


'Bütün anneler kutsaldır. Kimsenin annesine küfür etmem! Tolga Zengin'in hasta annesine acil şifalar dilerim. Kalbim Tolga ve annesiyle! Başka bir şey söylemeyeceğim çünkü Aykut Hocam'a söz verdim. Tolga Zengin'in annesinin ellerinden öpüyorum.'


Pahalıya patlayacak

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki tablo, Trabzonspor'a pahalıya mal olacak. Bordo-mavililere en az üç maç seyircisiz oynama cezası geleceği ve bordo-mavililerin bunu gelecek sezon çekeceği belirtildi.


Semih de Disiplin'e

İlk yarının bitiminin ardından çıkış tüneli önü de karıştı. Baroni ile Olcan yumruklaşırken, Fenerbahçe'de tercüman Samet Güzel'in, Trabzonspor kaptanı Tolga'ya küfredip saldırdığı, onun da tercümana tekme attığı ifade edildi. Bu arada çıkış tüneli önüne inen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçeli Semih arasında tartışma yaşandığı öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu disiplin müfettişlerinin temsilci raporlarına göre futbolcularla birlikte tercüman Samet Güzel'i de Disiplin Kurulu'na sevk edebileceği belirtildi. (Milliyet)

12 yıl önce