|

Demba Ba: Kartal'ı gururlandıracağım

Siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktığı için mutlu ve gururlu olduğunu belirten Senegalli golcü, sıkı çalışıp yakında fit duruma geleceğini belirtti. Kampın da en çalışkanlarından olan Demba Ba'nın bu performansı, takımın forvet hattını şaha kaldırdı

.
00:00 - 25/07/2014 Cuma
Güncelleme: 00:11 - 25/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Demba Ba: Kartal'ı gururlandıracağım
Demba Ba: Kartal'ı gururlandıracağım

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba, Mainz karşısında yarım devre de olsa ilk kez giydiği siyah-beyazlı formayla pek bir fikir vermese de mücadelesiyle ön plana çıktı. Takımı için elinden geleni yapacağını her fırsatta dile getiren, bunu idmanlardaki hırsıyla da sahaya yansıtan Senegalli forvet, maç sonrası verdiği mesajda Kartal'ı gururlandıracağını söyledi. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında görev yapan Demba Ba, maçın ardından sosyal medya aracılığıyla taraftarlara mesaj gönderdi, 'Yeni kulübümde ilk maçıma çıktığım için mutlu ve gururluyum. Sıkı çalışıp yakında fit duruma gelerek Kartal'ı gururlandıracağım' ifadelerini kullandı.

İLERİ UÇTA REKABETİ ARTIRDI

Demba Ba'nın gelişi siyah-beyazlı takımın bu sezon sorun yaşamayacağı tek bölgenin forvet olacağı izlenimini veriyor. Cenk Tosun'un ardından Demba Ba transferiyle de oldukça güçlenen forvet mevkisinde Senegalli yıldızın gelişiyle rekabet iyice arttı. Cenk Tosun ve Demba Ba, forvet için formanın ilk adayları olurken onların ardında Ömer Şişmanoğlu ve Mustafa Pektemek, kamp boyunca ellerinden gelenin fazlasını vermeye çalıştı. Özellikle Mustafa, hazırlık maçlarında attığı gollerle teknik direktör Slaven Bilic'e mesaj gönderdi. Forvet mevkiinde yaşanan bu hareketliliğin en büyük nedeni Demba Ba'nın transferi oldu.

Demba Ba İngiltere'de kaldı

29 Haziran'dan bu yana yurt dışı kamplarında olan Beşiktaş, önceki gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. İzinli olan yeni transfer Demba Ba, İngiltere'de kaldı. Siyah-beyazlılar, günü izinli geçirirken 30 Temmuz Çarşamba günü Feyenoord ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme maçının hazırlıklarına bu akşam başlayacak.

UEFA'ya 28 kişilik liste

Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı 3. ön eleme maçları için UEFA'ya 28 kişilik futbolcu listesini gönderdi. 28 oyuncu arasında A2 takımından 5 futbolcu da dahil edildi. Siyah beyazlılar, Feyenoord maçları için UEFA'ya gönderilen listeden sadece 1 oyuncu değişikliği yapma hakkına sahip. Beşiktaş'ın turu geçmesi halinde ise bir sonraki aşama için UEFA'ya yeni liste gönderilecek. Beşiktaş,Feyenoord ile ilk maçını 30 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı 7 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.

Beşiktaş sağbekini buldu: Loukas Vyntra

Gelecek sezonda 3 kulvarda birden yarışacak olan Beşiktaş, İspanya La Liga ekibi Levante'nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra'yla 2 yıllık anlaşma sağladı. Teknik direktör Slaven Bilic'in isteği doğrultusunda 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katan siyah-beyazlıların, aynı zamanda stoper bölgesinde oynama özelliği bulunan deneyimli futbolcuyla senelik 500 bin Euro karşılığında el sıkıştığı öğrenildi. 1,84 boyundaki Yunan oyuncu, geçen sezonda Levante'yle 33'ü La Liga, 5'i İspanya Kral Kupası'nda olmak üzere toplam 38 maça çıkarken, 3 gol attı.


10 yıl önce
default-profile-img