|

Kartal'ın yeni kalecisi Ramazan Özcan İstanbul'da

Aa
00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 17:07 - 1/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Kartal'ın yeni kalecisi Ramazan Özcan İstanbul'da
Kartal'ın yeni kalecisi Ramazan Özcan İstanbul'da

Beşiktaş'ın, Almanya'nın Hoffenheim takımından kiralık olarak aldığı kaleci Ramazan Özcan, İstanbul'a geldi.


Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Münih'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na menajeri Max Hagmayr ile birlikte gelen Ramazan Özcan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Beşiktaş camiası ile anlaştığım için çok mutluyum. Beşiktaş'ın kaleci problemi vardı. Buradan Rüştü ve Hakan ağabeylerime geçmiş olsun diyorum. Beşiktaş için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum' dedi.


Avusturya Milli Takımı'nda da görev alan Özcan, Türkiye'deki hedefleriyle ilgili bir soru üzerine, 'Beşiktaş'ta sakatlıklar nedeniyle kaleci problemi var. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Tabii yine Avusturya Milli Takımı'na da geri dönmek istiyorum' diye konuştu.


Özcan, Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki yüksek atmosferli maçlarını kaldırıp, kaldıramayacağına yönelik bir soruya da, 'Hepsini kaldırabileceğimi düşünüyorum' yanıtı verdi.


Ramazan Özcan, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı takımın yapacağı çalışmaya katılacak.


A MİLLİ OLDU

20 Haziran 1984 tarihinde Avusturya Hohenems'de dünyaya gelen Ramazan Özcan, profesyonel kariyerine SC Austria Lustenau takımında başladı. 2003-2006 yıllarını bu kulüpte geçiren genç kaleci, 2006-2007 sezonunda ise Red Bull Salzburg takımına transfer oldu. 2007 yılında Almanya ligi Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a geçen 1.88 boyundaki kaleci, 2004-2007 yılları arasında Avusturya Ümit Milli Takımı'nın kalesini 25 maç korudu. Yeni transfer, 1 kez de Avusturya (A) Milli Takımı'nda görev yaptı.

14 yıl önce