|

'Kazanmak için her şeyi yapın'

Disiplinli tavrına rağmen oyuncularıyla şakalaşmaktan, onları motive etmekten eksik kalmayan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, sahada mutlak mücadele istedi.

.
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:41 - 23/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Kazanmak için her şeyi yapın'
'Kazanmak için her şeyi yapın'

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yüksek tempodaki idmanlara devam ederken futbolculara olan yakın ilgisiyle de dikkat çekiyor. Boşnak teknik adam, çift kale maç esnasında oyuncularından agresif olmalarını istedi. Halilhodzic oyuncularına 'Agresif olun, birbirinizi sakatlamayın ama gol için, kazanmak için her şeyi yapın' talimatını verdi.

Futbolcularla birebir ilişkilerini geliştirerek takım ruhunu yakalamayı amaçlayan deneyimli çalıştırıcı, bu şekilde uyarılar yaparak mücadele edenin formayı kapacağına işaret ediyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı davranan oyuncularının olumlu hareketlerini alkışlayarak tebrik eden Halilhodzic, zaman zaman onlarla şakalaşarak kampa daha da motive olmalarını sağlıyor. Halilhodzic, tüm bunlara rağmen disiplininden vazgeçmeyerek dengeyi en iyi şekilde sağlamayı iyi başarıyor.

Malouda'ya İngiltere'den teklif

İstekli ve hırslı çalışmasına rağmen iyi bir teklifte satılması düşünülen Malouda'yu Liecester City'nin istediği iddia edildi. Mirror'daki habere göre bordomavililer, teklife sıcak bakıyor.

İlk maç Lokomotif Taşkent ile

Trabzonspor ilk hazırlık maçını 26 Temmuz saat 18.00'de Lokomotif Taşkent ile yapacak. Bordo-mavililer, 31 Temmuz saat 18.00'de Köln, 3 Ağustos saat 17.00'de Augsburg ile karşılaşacak.

Beni ortada bıraktılar

Sezon devam ederken görevine son verilen Mustafa Akçay'dan Trabzonspor'u devralan, 14 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetlik performansla bordo-mavili takıma UEFA Avrupa Ligi vizesi aldıran Hami Mandıralı, oldukça dertli. Radyospor'a içini döken Mandıralı, 'Hayatım boyunca Trabzonspor için hep duygusal davrandım. İlk defa profesyonel gibi davranacağım. Ben ayrılmadım, 2 yıl daha sözleşmem var. Onlar tek taraflı feshedecek. Ben feshetmeyeceğim. Ben görevdeyken Halilhodzic teknik direktör oluyor. Ben ortada kalıyorum' ifadelerini kullandı.


10 yıl önce