|

Kazım&Önder kaldı

Teknik direktör Daum'un, özel hayatlarıyla gündeme gelen ve devre arasında yolların ayrılması beklenen Kazım ve Önder için “İkinisine de ihtiyacım var” sözleri üzerine iki futbolcunun takımdan gönderilme olayı askıya alındı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 23:18 - 31/12/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Kazım&Önder kaldı
Kazım&Önder kaldı

F.Bahçe'de uzun süredir gündemi meşgul eden futbolcular Kazım ile Önder Turacı ile yolların ayrılma konusu çözüme kavuştu. Özel yaşantıları nedeniyle devre arasında gönderilecek futbolcular arasında gösterilen Kazım ve Önder konusunda yönetim, teknik direktör Daum'un “İki oyuncuya da ihtiyacım olacak” sözleri üzerine devam kararı aldı. 14-21 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak kampa katılmayacakları öne sürülen Kazım ve Önder, ikinci yarıda da F.Bahçe forması giyecek. Şu anda Brezilya'da bulunan Kazım ile Belçika'da tatilini geçiren Önder'in pazartesi günü başlayacak ikinci yarı hazırlıklarına katılmaları kesinleşti.


İDDİALARA NOKTAYI ÖZDEMİR KOYDU

Kazım'ın Beşiktaş maçındaki disiplinsiz davranışları, özel yaşantısı ve bahis skandalı ile adı geçmiş ve bu olaylar yönetimin de büyük tepkisini çekmişti. Önder Turacı ise Eskişehirspor maçı kadrosunda yer almamış ve dinlenmesi gerekirken geceyi dışarıda geçirip daha sonra da dönüşte evinde elinden sakatlanması nedeniyle ameliyat olmuştu. Yönetim, Önder'in olayına resmi internet sitesinden “Evde dinlenmesi gerekiyordu” sözleriyle tepki göstermişti. F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Kazım ve Önder'in takımdan gönderilmeleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.


Eskişehir maçında forvet Deivid'in

İkinci yarı hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak sarı-lacivertli takımda 9 Ocak'ta Eskişehirspor ve 13 Ocak'ta Tokatspor ile yapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçları öncesi forvet sıkıntısı yaşanıyor. Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verilen Semih ile ayağındaki sakatlık problemi devam eden Güiza'nin Eskişehirspor ve Tokat maçlarında takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi. Teknik Direktör Daum'un, Semih ve Güiza'nın yokluğunda forvette Deivid'e şans vereceği öğrenildi.


Taraftara kombine kart müjdesi

F.Bahçe Kulübü, 2009-1010 sezonunun 2. yarısı için kombine biletleri yeniden satışa sundu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “F.Bahçemizin Turkcell Super Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçlarını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda izlemek ve zaferlerimize ortak olmak isteyen taraftarlarımız için kombine bilet satışları yeniden başlamıştır” denildi. F.Bahçe'nin sezonun 2. yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı tüm maçları kapsayan kombine biletler, sezon başındaki fiyatlar üzerinden yüzde 50 oranında indirimle satışa sunuldu.


Abdülkadir ile 1 yılda 8 dakika

F.Bahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Abdülkadir Kayalı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. Geçen yıl devre arasında A.Gücü'nden 1.5 milyon euroya transfer edilen genç oyuncu, sarı-lacivertli kulüpte sadece kupadaki Altay maçında 8 dakika oynadı.


14 yıl önce