|

Kombine biletlerde Lincoln farkı

Savaş Çorlu
00:00 - 8/07/2007 Pazar
Güncelleme: 23:28 - 7/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Kombine biletlerde Lincoln farkı
Kombine biletlerde Lincoln farkı

Lincoln'ün forma satışlarından yüzü gülen yönetim, kombine bilet fiyatlarında da geçen yıla oranla iki kat artışa gitti. 5 maçlık cezaya karşın kombine biletlerinin fiyatında büyük oranda artış yapılması, taraftarların tepkisine yol açtı. Kombinelerde “Lincoln tarifesi” uygulayan sarı-kırmızılılar, bilet fiyatlarında F.Bahçe'yi de geride bıraktı. Sarı-lacivertliler'de en ucuz kombine bileti 500 YTL olarak belirlenirken, sarı-kırmızılılarda bu rakam 760 YTL'ye ulaştı.

KOMBİNE PROMOSYONU

G.Saray Kulübü'nden kombine bilet satın alan taraftarlar üç avantaja birden sahip olacak. Bu sezon kombine alanlar, Seyrantepe'de yapımı planlanan yeni statta yerlerini şimdiden ayırtabilecekler. Kombine sahipleri ayrıca Adidas firması tarafından tasarlanan yeni kırmızı formalara sahip olabilecekler. Bunun yanında kombine sahipleri, Galatasaray Dergisi'ne bir yıl ücretsiz abone olabilecek.

06-07 SEZONU FİYATLARI

Eski açık : 415 YTL (Peşin) .

Kapalı üst yanlar : 715 YTL .

Kapalı üst orta : 785 YTL .

Numaralı grup 2 : 1.325 YTL .

Numaralı grup 1 B : 1.900 YTL .

Numaralı grup 1 A : 2.700 YTL .

VIP 2 : 4.275 YTL .

VIP 1 : 5.700 YTL .

07-08 SEZONU FİYATLARI

Eski açık : 760 YTL (Peşin) .

Kapalı üst yanlar : 1.330 YTL .

Kapalı üst orta : 1.520 YTL .

Numaralı grup 2 : 2.375 YTL .

Numaralı grup 1 : 3.800 YTL .

VIP 2 : 5.700 YTL .

VIP 1 : 7.600 YTL .


G.Saray'dan devlere davet mektubu

G.Saray Kulübü Ali Sami Yen'de taraftarların da mutlu olması ve kombine alanların yararlanması için Avrupa'nın ünlü kulüplerini İstanbul'a davet etti. Sarı-kırmızılı takım tarafından Schalke, Oliympiakos, Sevilla, Borussia Dortmund ve Roma kulüplerine davet mektubu gönderildi. Yöneticiler, bu 5 takımdan en az ikisinin daveti olumlu karşılayacağına inandıklarını belirtti. Davet mektubuna verilecek yanıta göre maçlar Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak.


Ali Sami Yen'e operasyon

G.Saray Kulübü, gelecek yıl lig maçlarını oynayacağı Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kazmayı orta sahaya vurdu. Yönetim, iki sezondur sahanın zemininde yaşadığı sıkıntıyı aşmak için yeni sezonda son sistem çimlerin kullanılacağı bir düzenleme kuruyor. Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon oynanan F.Bahçe maçında yaşanan olaylarda kırılan koltukların yerine de yenilerini takmaya başladı.


G.Saray İsviçre'de

Sarı-kırmızılı takım, 15 gün sürecek yurt dışı hazırlık kampı için İsviçre'ye gitti. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan oyuncular Carrusca, Aydın ve Uğur dışında tüm futbolcular kamp kadrosunda yer aldı.

17 yıl önce