|

'Kulübü Yılmaz Vural'a satmayacağız'

Bayrampaşa Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, katıldığı bir televizyon programında kulüplerini satın alacağını açıklayan teknik direktör Yılmaz Vural'ı yalanlarken anlatılanları 'uydurma' olarak niteledi.

Aa
00:00 - 20/02/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:32 - 20/02/2014 Perşembe
Yeni Şafak
'Kulübü Yılmaz Vural'a satmayacağız'
'Kulübü Yılmaz Vural'a satmayacağız'

Hocaoğlu, kulübü satma gibi bir düşünceleri bulunmadığını anlatarak, "Bizim Yılmaz Vural ile böyle bir görüşmemiz olmadı. Tamamen Yılmaz Vural'ın uydurduğu bir şey. Bizim taraftan kendisiyle görüşen olmadı. Kulübümüz, İstanbul'un güzide ve saygın bir kulübü. Kulübümüzün üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Kulübümüzü satma gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

Kongre öncesi düşüncesi varmış

Konunun basında yer almasının kendilerini rahatsız ettiğini aktaran Hocaoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bu konu bizi çok rahatsız etti. Bundan 2-2,5 ay önce kendisi Bayrampaşa'ya gelerek maçımızı izliyor. Biz de o zaman kongre yapmamıştık. Burada bir kulüp almak istediğini, bununla ilgili bir düşüncesi olduğunu ve çalışma yapmak istediğini konuşuyor. Birkaç arkadaşla görüşmüş. Ondan sonra da konu kapandı. Biz kongre yaptıktan sonra herhangi bir görüşme olmadı. Kendisinin görüştüğünü iddia ettiği bir isim varsa açıklayabilir."

10 yıl önce