|

Sow: Kutlama yapmayacağız

Beşiktaş maçını kazanmaları halinde Olimpiyat Stadı'nda şampiyonluk kutlaması yapmayacaklarını belirten F.Bahçeli Moussa Sow, 'Derbi sonunda şampiyon olursak evimizde taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyoruz' dedi

.
00:00 - 18/04/2014 Cuma
Güncelleme: 22:42 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Sow: Kutlama yapmayacağız
Sow: Kutlama yapmayacağız

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, hafta sonundaki Beşiktaş derbisi sonrasında şampiyon oldukları takdirde kutlama yapmayacaklarını söyledi. Fenercell'le ilgili organizasyonda konuşan Sow, sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu kesinleşene kadar aynı şekilde mücadeleye devam edeceğini belirterek, 'Hiçbir şekilde rehavete kapılmayıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Hiçbir şekilde işimizi bırakmayacağız. Şu an çok farklı bir konsantrasyon söz konusu değil. Şampiyonluğun sadece bir adım uzağındayız. Bu işin sonunu getirmek de bizim elimizde. Biz de bunun farkında olarak devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamayı çok istediğini vurgulayan Senegalli forvet, 'Çok iyi bir sezon geçirdik, ama sezon henüz sona ermedi ve bu nedenle resmi olarak hâlâ şampiyon değiliz' dedi.

F.BAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYI ÇOK İSTİYORUM

Senegalli forvet, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kutlama yapmayacaklarını belirterek, 'Öncelikle rakibimize gönül vermiş taraftarlarımıza saygı duymamız gerekiyor. Ben orada özel bir kutlama yapmayacağımızı düşünüyorum. Çünkü oraya insanlar kendi takımlarını desteklemeye geliyorlar. Biz eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa Samandıra'ya kendi evimize dönüp orada kendi taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. Rakibimiz taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız' şeklinde konuştu. F.Bahçe'ye geldiği günden itibaren Beşiktaş maçlarında gol atması ve pazar günü oynanacak derbide gol atıp atmayacağıyla ilgili soruya Sow, 'Bunu sadece Allah bilir. Tabi ki Beşiktaş derbisinde gol atarsam takımıma katkıda bulunursam benim için çok güzel bir duygu olur. Benim için ilk planda olan Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Kendi kişisel performansımdan, mutluluklarımdan ziyade takımın mutluluğunu ön planda tutuyorum ve buna göre her zaman düşüncemi ortaya koyuyorum. Tabi ki takımın şampiyon olmasını her şeyin önünde görüyorum' ifadelerini kullandı.

YARGITAY'IN YILDIRIM KARARI OYUNCULARA ŞOK YAŞATTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hapis cezasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Senegalli golcü, 'Antrenmandan sonra duyduk ve büyük bir üzüntü yaşadık. Tüm oyuncular için büyük bir şok oldu. Çünkü böyle bir karar beklemiyorduk. 2.5 yıldır ben F.Bahçe'deyim. 2.5 yıldır başkanımızı tanıyorum. Gerçekten son derece sevdiğim; son derece saygı duyduğum bir insan. Burada takımımız adına da konuşmak istiyorum. Takımdaki herkesin ona çok saygı duyduğunu ve sevdiğini biliyorum. Biz bir aileyiz bunu her zaman vurguluyoruz. O da bizim babamız. O yüzden başkanımız hakkında alınan bu karardan dolayı hepimiz büyük üzüntü duyduk. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına devam edemeyecek bir yola girerse başkanımız maalesef cezasını tamamlamak zorunda kalırsa hepimiz büyük üzüntü yaşayacağız. Kulübümüz için de bunun son derece üzücü olacağını düşünüyorum. Başkanımızın her zaman aramızda olmasını istiyoruz. Onunla birlikte yolumuza devam etmek istiyoruz' yorumunda bulundu.

Gökhan ve Volkan takımla çalıştı

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül ile önceki gün izinli olduğu için antrenmanda yer almayan kaleci Volkan Demirel, dün takımla çalıştı. Gökhan teknik heyetin görev vermesi halinde Beşiktaş derbi maçında görev alabilecek. Antrenmanda adalesinde sertleşme olan Caner takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalıştı. Caner'in bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Egemen ve Webo ise tesislerde tedavi olurken kendileri için hazırlanan özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürdü.

Emre'den Beşiktaşlı'ya özel ilgi

F.Bahçe'nin dünkü antrenmanını Hayriye Kemal Kusun Eğitim ve Uyguluma Okulu'nda eğitim gören bir grup zihinsel engelli öğrenci de izledi. Teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular, idman öncesi zihinsel engelli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaptan Emre Belözoğlu, Beşiktaş eşofmanı giymiş engelli bir öğrenciyle yakından ilgilendi, hal ve hatırını sorduktan sonra derbi öncesinde başarılar diledi.

F.Bahçe, Trabzon ve Eskişehir'e 1 maç seyircisiz cezası

PFDK, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Eskişehirspor'a 1 maç seyircisiz cezası verdi. Antalyaspor maçında bir çocuk taraftarın takımla birlikte sevinmesinden dolayı cezaya gerek duyulmazken F.Bahçe, taraftarın küfürlü tezahüratının bu sezon 5. kez tekrarlanmasından dolayı ceza aldı. Eskişehir-Trabzon maçında da Eskişehir taraftarının kötü tezahüratı 5. kez, Trabzon taraftarının da 6. kez tekrarlaması nedeniyle cezalar çıktı. Ayrıca F.Bahçe, 150 bin ve Trabzonspor da 320 bin TL para cezasına çarptırıldı.

10 yıl önce