|

Kuyt bombası

Haberde fazla forma şansı bulamayan Hollandalı futbolcuyu Avrupa Şampiyonası'na gidememe korkusunun sardığı, bu durumun Cimbom'un işini kolaylaştıracağı iddia edildi

00:00 - 5/01/2012 Perşembe
Güncelleme: 01:46 - 5/01/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Kuyt bombası
Kuyt bombası

Devre arasında takımı yabancı transferiyle takviye edecek Galatasaray, dış basının iştahını kabartıyor. Sarı-kırmızılılar için her gün yeni bir isim ortaya atılırken son iddia İngilizlerin yayın organı Metro'dan geldi. Haberde 2006 yılında Hollanda ekibi Feyenoord'dan Liverpool'a gelen Dirk Kuyt'ın bu sezon takımda fazla yer bulamaması nedeniyle G.Saray'a transfer olabileceği belirtildi. Downing, Charlie Adam, Henderson, Caroll ve Suarez transferleri sonrası daha az forma şansı bulan Hollandalı yıldızın, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda oynayabilmek için Galatasaray'a gidebileceği ifade edildi. 31 yaşındaki futbolcunun EURO 2012'de Hollanda Milli Takımı'nda forma şansı bulamabilmesi için bu sezon içerisinde daha fazla oynayabileceği bir takıma transfer olma isteğinin Galatasaray'ın işini kolaylaştırabileceği ve bu konuda kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanacağı iddia edildi. Habere göre, Galatasaray'ın Kuyt için 10 milyon poundu gözden çıkardığı da ifade edildi.


Eboue müjdesi!

Galatasaray, 21 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili forması giyecek Emanuel Eboue için özel izin aldı. Eboue, milli takımın Fransa Paris'te yapacağı kamp yerine Dubai'deki kampa katılacak. Yani Eboue cumartesi günkü Samsunspor deplasmanında forma giyebilecek.


G.Saray'da seve seve oynarım

G.Saray'ın transfer gündeminde olan Xherdan Shaqiri, Hürriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı takımdan teklif almadığını ancak istenilmesi halinde seve seve oynayabileceğini söyledi. İsviçreli yıldız, “2014 yılına kadar Basel ile sözleşmem var. Dinamo Kiev, Manchester United, Atletico Madrid, Malaga ve PSG gibi takımlardan teklif aldım. Bonservis bedelim 12.5 milyon euro. Avrupa'da güçlü bir takımda forma giymek istiyorum. Ancak öncelikle takımım Basel ile anlaşmaları lazım” ifadelerini kullandı.




12 yıl önce