|

La Liga'nın hangi kanalda verileceği belli oldu

Dijital yayın platformu D-Smart ve Doğuş Yayın Grubu, İspanya Ligi 'La Liga' ve Avrupa basketbolunun zirvesi Euroleague'i, yeni kanal 'NTV Spor Smart'ta izleyicisi ile buluşturuyor.

Cihan
00:00 - 30/04/2013 Salı
Güncelleme: 16:05 - 30/04/2013 Salı
Yeni Şafak
La Liga'nın hangi kanalda verileceği belli oldu
La Liga'nın hangi kanalda verileceği belli oldu

Tüm dünyada büyük ilgi gören ve futbolseverlerin büyük keyifle izlediği ve 38 hafta süren İspanya La Liga'nın her hafta oynanan 10 maçından 8'i, Barcelona ve Real Madrid maçlarının tamamı, Euroleague maçları ve tüm spor dalları ile ilgili ünlü isimlerle stüdyo programları 2 yıl boyunca NTV Spor Smart kanalında olacak.

D-Smart CEO'su Ali Güven, D-Smart'ın Doğuş Holding ile yaptığı işbirliği sonucu D-Smart'ta Temmuz ayında test, Ağustos'ta ise Avrupa ligleri ile yayın hayatına başlayacak olan NTV Spor Smart kanalının hayata geçişi ile ilgili bilgi verdi. Güven, son dönemde D-Smart'ın yaptığı stratejik ortaklıklar ile öne çıktığını belirterek, şunları söyledi:

'Doğuş Grubu ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi, CNN TÜRK ile NBA gibi projelerle işbirliklerimiz başarılı şekilde devam ediyor. Şimdi Doğuş yayın grubu ile en büyük projelerinden birine daha imza atıyoruz. Yayın hakları Doğuş grubuna ait olan La Liga, Euroleague ve diğer spor programlarının hazırlanacağı NTV Spor Smart kanalını HD olarak 1.6 milyon D-Smart abonesine ek bir paket olarak sunacağız.'

Doğuş Yayın Grubu CEO'su Cem Aydın ise yaptığı açıklamada, 'Şampiyonlar Ligi ve UEFA'dan sonra D-Smart ile yeni bir projeyi başlatıyoruz. NTV Spor, zengin içeriğinden yeni bir kanalın doğuşuna imza atıyor. Yayın hakları bizde olan bazı kıymetli spor içerikleri, sadece D-Smart'tan yayınlanacak bu yeni kanalımızda olacak. Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum.' dedi.

11 yıl önce